İşlemciyi i3 4170 yap. Bu sistemi al. Kendi tercihine göre ekran kartı 2 GB alınıp, işlemci i5 4460 yapılabilir. Ya da ekran kartı R9 380 ile değiştirilebilir.
Yada sinerjiden Asus Strix 960 2G alabilirsin. Benim tavsiyem sistemin ekran kartı hariç bileşenlerini sinerjiden alman ve ekran kartını vatan bilgisayardan alman.
Anakart h81 gamer olabilir. Aslında bende böyle birşey düşünüyordum. İlerde sadece ekran kartını upgrade ederek bir süre daha keyfine bakabilirsin. Ekran kartı gtx 750 ti kasa cm rc-k 350 yada 380 vardı aklımda.
Yada sinerjiden Asus Strix 960 2G alabilirsin. Benim tavsiyem sistemin ekran kartı hariç bileşenlerini sinerjiden alman ve ekran kartını vatan bilgisayardan alman. Eki Görüntüle 100151
Öneriniz güzel fakat sinerji.gen.tr'nin kargo fiyatı ve taksitlendirme fiyatı dahil olunca 1492tl oluyor 1600.862 tl'ye de bir ekran kartını katarsak bütçeyi baya aşıyoruz.
Anakart h81 gamer olabilir. Aslında bende böyle birşey düşünüyordum. İlerde sadece ekran kartını upgrade ederek bir süre daha keyfine bakabilirsin. Ekran kartı gtx 750 ti kasa cm rc-k 350 yada 380 vardı aklımda.