YaX Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 22 Mart 2022 #1 Numpad olmayan klavyeye alıştım ve TKL klavye satın alacağım. UK klavye olması sorun olur yani alışabilir miyim? Yıllardır TR klavye kullanıyorum ayrıca Red switch olursa iyi olur.
Numpad olmayan klavyeye alıştım ve TKL klavye satın alacağım. UK klavye olması sorun olur yani alışabilir miyim? Yıllardır TR klavye kullanıyorum ayrıca Red switch olursa iyi olur.
Lorna Shore Decipat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #2 Sorun olacağını sanmam, bulabilirseniz türkçe keycap bakabilirsiniz.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.555 Çözümler 1 23 Mart 2022 #3 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com