Yaklaşık bir hafta içinde bir sistem alacağım.
Kendim birkaç bir şey buldum ama daha iyileri varsa diye konu açmak istedim. Bütçem 23000 ancak biraz esnetebilirim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Monitör dahil değilmonitör dahil değilse ve bu fiyata çıkabilirseniz bu sisteme bakabilirsiniz![]()
AMD 7500F-GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB-GIGABYTE A620M-H-KINGSTON 16GB-512 GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB-GIGABYTE A620M-H-KINGSTON 16GB-512 GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
![]()
Strain Gold V2 | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Alion v2 | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Dediğim gibi eğer 2k daha bütçe çıkabilirseniz benim attığım sistem daha mantıklı. DDR5 ve 4060 ekran kartlı.Hocam NVIDIA ekran kartı daha mantıklı olmaz mı DLSS açısından.
Dediğim gibi eğer 2K daha bütçe çıkabilirseniz benim attığım sistem daha mantıklı. DDR5 ve 4060 ekran kartlı.
Çıkamam diyorsanız da AMD RYZEN 5600-GIGABYTE RTX 4060 EAGLE OC 8GB-GIGABYTE A520M K-KIOXIA 500GB-16GB Ram Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Bu sistemin ankartını B550 yapıp soğutucu olarak da Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alırsanız, bütçenize uygun bir sistem olabilir.
eğer nvidia isterseniz şöyle bir önerim olabilir.Hocam NVIDIA ekran kartı daha mantıklı olmaz mı DLSS açısından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.