23000 TL sistem önerisi

larovel

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık bir hafta içinde bir sistem alacağım.
Kendim birkaç bir şey buldum ama daha iyileri varsa diye konu açmak istedim. Bütçem 23000 ancak biraz esnetebilirim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Yaklaşık bir hafta içinde bir sistem alacağım.
Kendim birkaç bir şey buldum ama daha iyileri varsa diye konu açmak istedim. Bütçem 23000 ancak biraz esnetebilirim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

monitör dahil değilse ve bu fiyata çıkabilirseniz bu sisteme bakabilirsiniz

Hocam NVIDIA ekran kartı daha mantıklı olmaz mı DLSS açısından.
Dediğim gibi eğer 2k daha bütçe çıkabilirseniz benim attığım sistem daha mantıklı. DDR5 ve 4060 ekran kartlı.
Çıkamam diyorsanız da AMD RYZEN 5600-GIGABYTE RTX 4060 EAGLE OC 8GB-GIGABYTE A520M K-KIOXIA 500GB-16GB Ram Uygun Fiyatları ile Tebilonda
bu sistemin ankartını b550 yapıp soğutucu olarak da https://www.akakce.com/islemci-sogu...zer-dkccx127-amd-intel-fiyati,1426993403.html bunu alırsanız, bütçenize uygun bir sistem olabilir.

Dediğim gibi eğer 2K daha bütçe çıkabilirseniz benim attığım sistem daha mantıklı. DDR5 ve 4060 ekran kartlı.
Çıkamam diyorsanız da AMD RYZEN 5600-GIGABYTE RTX 4060 EAGLE OC 8GB-GIGABYTE A520M K-KIOXIA 500GB-16GB Ram Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Bu sistemin ankartını B550 yapıp soğutucu olarak da Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alırsanız, bütçenize uygun bir sistem olabilir.

Çok teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı