2300TL Epic Games sepeti değerlendirmesi

dennis.dnsvr

Femtopat
Daha fazla  
Abimle Epic hesabını ortak kullanıyoruz ve ben indirimleri takip ederek Dünya'da nam salmış oyunları alıyorum. Şimdi ise; The Witcher 3, GoW, GoW Ragnarok, TLOU1, Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu oyunlarını almayı planlıyoruz. Bu oyunlar %10 iade verse de yaklaşık 2300 TL falan tutuyor. Sizce bu kadar para verip almalı mıyız?

Bence verilmemeli. İtemsatış'tan Paylasimli hesap alinabilir 25 TL'ye falan. Onunla beraber sira sira o oyunlari oynayin. Cok daha avantajli olabilir. Eger o oyunlar Online olsaydi belki neyse ama iste bu yuzden verilmeyebilir bence.

Red Dead Redemption 2 gibi yapımları da listeye dahil etmiş olduğunuz takdirde güncel olarak deneyim edebileceğiniz yüksek kaliteli yapımları sıralamış bulunmaktasınız. Bence satın alınabilecek bir fiyat, bu fiyatlara artık 1 tane aynı kalitede olmayan güncel Triple-A oyunlar satın alınabiliyor.

Oyunlar hiç fena değil ama Epic arayüzü bana hiç hitap etmiyor Steam'le aynı sepet arasında ne kadar var?

Steam de şu anki indirimlerle 115.95 dolar yani 4058 TL yapıyor. Yani aradaki fark 1800 TL arayüz için değeceğini düşünmüyorum

Bence verilmemeli. İtemsatış'tan Paylasimli hesap alinabilir 25 TL'ye falan. Onunla beraber sira sira o oyunlari oynayin. Cok daha avantajli olabilir. Eger o oyunlar Online olsaydi belki neyse ama iste bu yuzden verilmeyebilir bence.
Koleksiyon sevdası yüzünden oluyor

Koleksiyon sevdası yüzünden oluyor

Red Dead Redemption 2 gibi yapımları da listeye dahil etmiş olduğunuz takdirde güncel olarak deneyim edebileceğiniz yüksek kaliteli yapımları sıralamış bulunmaktasınız. Bence satın alınabilecek bir fiyat, bu fiyatlara artık 1 tane aynı kalitede olmayan güncel triple-a oyunlar satın alınabiliyor.

RDR2 ve birçok Triple A oyun kütüphanemde var, bunları da alırsam tamamlamaya yaklasiyorum.

@xakiran saticiya ve oyunda denuvo olup olmadigi, oyunun kirilip kirilmadigi durumuna gore degisse de korsan oynamak daha mantikli olabilir ama onermeme sebebim var, yoksa ben korsan oynuyorum cogu oyunu. Yani, 2300 TL online olmayan bir oyunlara vermek bana mantiksiz geliyor. Ama bu toplu oyunlar icin gercekten iyi fiyat denilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı