2300TL İle G4560 ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Adamın kafa gitti ya. Özür dileriz, bizim suçumuz. En uygun sistemi şimdi toplayıp atacağım. Frisby ve Everest kötü markalardır, sakın alma.

Vatan biraz pahalı satıyor. Sinerjiden almanı tavsiye ederim. Ayrıca Everest ve Frisby markalarından uzak dur.

Şu frisby veya everesti bırak pcde yanar sende yanarsın. Everest veya frisby PSU'm patladı sistem gitti diye ağlayan binlerce insan var.
Pardon ben seni yanlış anlamışım :-D Bomba gibi diyince iyi zannettim neyse ya o kasayı almayacağım zaten.İyi akşamlar

Pardon ben seni yanlış anlamışım :-D Bomba gibi diyince iyi zannettim neyse ya o kasayı almayacağım zaten.İyi akşamlar
@Nazım Paşa hocamızın yazdığı bir gazete haberine göre canlı bombaların kurulduğu bir sığınakta 32 adet Everest ve frisby PSU ele geçirilmiş, bu yüzden dikkat et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…