Bende PSU, HDD, kasa ve monitör var. (Bozulmuş DDR3 sistemden.) Bende 2300 TL bütçe ile çalışır bir sistem toplama niyetindeyim. Aşağıdaki gibi bir sistem topladım uygun mudur?
Parçalar gayet güzel. Elinizdeki PSU'nun markası nedir? Eğer kötü bir ürün ise sistemi boşuna riske atmayın. Birde kasa ve anakart uyumuna dikkat edin.
Bende PSU, HDD, kasa ve monitör var. (Bozulmuş DDR3 sistemden.) Bende 2300 TL bütçe ile çalışır bir sistem toplama niyetindeyim. Aşağıdaki gibi bir sistem topladım uygun mudur?
Sinerjiden toplamayı denedim sizin için şimdi intel i3 8100 var onu seçtim işlemci olarak.
Ekran kartı asusun 1050 ti 4gb ddr5 seçtim.İsterseniz galaxı seçebilirsiniz.
Anakart da asusun tuf h310m gaming anakartı.
Ram olarak 8gb adatanın aldım.İsterseniz kingston koyabilirsiniz.
Toplamda 2634 tl yaptı.
Ekran kartı galax vs alaraktan hem i3 8. nesil bir şey toplarsınız hem daha iyi olabilir ama karar sizin.
İyi forumlar.
i3 8100 H310 anakart 8 GB RAM ve GTX 1050 Tİ tam 2500 TL yapıyor almışken i3 sistem almanı öneririm. 1-2 sene sonra eline para geçer i5 8400 alırsın veya i7 8700 alırsın.
üstüne 1050 TL ye GTX 1050 Tİ alıp kafan rahat şekilde kullanabilirsin.