RX580 bu kartı buldum. 2. el fiyatı ucuz yeri de bilgisayarımın kasasını aldığım yer. (yani güvenilir)
Fiyatı 2300TL. Sordum fiyatlar düştü dedi sıkıntılı çıkarsa geri götürme şansım var. Yakın zaten. Alınır mı? Mining yapılmamış ben testlere tabii tutacağım elinde RX580 4 GB ekran kartı olan varsa skor değerlerinde falan yardımcı olabilir mi? Daha önce hiç ekran kartı almadım.
Kart daha önce açılmış ancak ne için açıldığını bakarak anlamak zor, Armor modelinin ısınma ve ısınma kaynaklı lehim atması gibi bazı sorunları oluyor. Test edip bakın bir sorun yoksa 2300 TL makul bir fiyat.
Kart daha önce açılmış ancak ne için açıldığını bakarak anlamak zor, Armor modelinin ısınma ve ısınma kaynaklı lehim atması gibi bazı sorunları oluyor. Test edip bakın bir sorun yoksa 2300 TL makul bir
@Hesef@Mortis06 karta baktım internet kafeden çıkma furmark 1920x1080'de 4218 score (kasanın içinde R7 3700x takılıydı) aldı maks 80 derece gördü 10 dakikada fps de en düşük 76, en yüksek 78 sizce değerler nasıl ?