2300TL'ye Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

HsbYstp

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi bir sistem toplayacağım. Bütçem kısıtlı. Kendi Part-time çalıştığım yerlerden biriktirdiğim parayla aileme yük olmak istemeden sistem toplamak istiyorum. Sistemi alınca Stream işiyle uğraşmayı düşünüyorum. Ona göre bir sistem dizerseniz sevinirim.

Ayrıca Vatan montaj yapıyor mu? Ve işletim sistemi yüklüyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur kardeşim

bandicam 2014-06-17 12-45-53-359.jpg

İlk sistem cok mantikli geldi cumartesi pazar gunleri %30 indirim diye duymustum magazaya gidersem indirim orda da gecerli midir bu arada baska fikri olan arkadaslar sizde fikirlerinizi söyleyin.

İlk sistem cok mantikli geldi cumartesi pazar gunleri %30 indirim diye duymustum magazaya gidersem indirim orda da gecerli midir bu arada baska fikri olan arkadaslar sizde fikirlerinizi söyleyin.
Şu an bazı ürünler de %30 bazılarında %33 indirim var. Mağazalarda da indirim var. Şimdi alabilirsiniz. Hangi sistemi alacaksınız bence r9 280x'li sistemi alın.

1 ay icinde almayi dusunuyorum ilk bastaki sistem gayet mantikli geldi mağazaya gidip bu sistemi toplatabilme şansim varmi

En basta verdiginiz sistem daha mantikli gtx770 olan hem islemci konusunda da daha iyi geldi bana ve beni uzun bir süre idare eder diye düşünüyorum oteki taktiklari parcalarin kutularini falan veriyorlar mi yani sifir parca olduklarina dair cok soru sordum galiba.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı