Hatıra Sawed-Off | Susuz
bu dışı satmak düşünceniz ise satın ve istediğiniz bıçağı alın fakat bence 180 dolar gibi bir bıçak düşünün derim kalan 20 dolar içinde centlere bile güzel ak m4 usps gibi kullanılan silahlar alın derim ak asimov güzelmis
Bence mantıklı olmaz ya toplam 261 dolara denk geliyor da düşününce 261 dolara güzel bıcak yok tatmin etmez bıcağı alıp trade up düşünebilirsin ticaret olarak ya da hiç girme bu toplara risk alman lazım.
bu dışı satmak düşünceniz ise satın ve istediğiniz bıçağı alın fakat bence 180 dolar gibi bir bıçak düşünün derim kalan 20 dolar içinde centlere bile güzel ak M4 usps gibi kullanılan silahlar alın derim ak Asiimov güzelmis
Bence mantıklı olmaz ya toplam 261 dolara denk geliyor da düşününce 261 dolara güzel bacak yok tatmin etmez bıcağı alıp trade up düşünebilirsin ticaret olarak ya da hiç girme bu toplara risk alman lazım.
Depodada 50'ye yakın kasa olması lazım evet bana da mantıksız geliyor ama bir bıçağım olmasını isterdim oyunda çeşke şu gelen Battle Pass mantığı şeyi alsaydım kar edebilirdim belki.
Depodada 50'ye yakın kasa olması lazım evet bana da mantıksız geliyor ama bir bıçağım olmasını isterdim oyunda çeşke şu gelen Battle Pass mantığı şeyi alsaydım kar edebilirdim belki.
Bir tane arkadaş gelmişti yanımda droptan kasa düşürdü açayım dedi açtı eldiven çıkardı bende açayım dedim şimdi 10 centlik bir şey çıkacak dedim açmadım.
Bir tane arkadaş gelmişti yanımda droptan kasa düşürdü açayım dedi açtı eldiven çıkardı bende açayım dedim şimdi 10 centlik bir şey çıkacak dedim açmadım.