230W PSU oyunlar için yeterli mi?

GTA'yı da Low'da kaldırmazmı o kadar çöp mü?
Hocam bir ihtimal açar ama çok kasar. Texture filtering diye bir seçenek olması lazım onu 1/4 yaparsanız oyun Minecrafta döner ama o zaman oynatabilir. Ekran kartı takmaya çalışırsanızda power yetersiz kalır. Ya bilgisayar hiç açılmaz yada oyuna girer girmez bilgisayar kapanır.

İmkansız hocam.
benim eski pcimde 230 walt vardı ve oyunları ultrada 60 fps oynuyordum
o biligsayarın içindekilere bağlı

Bilmeden konuşmayın lütfen bu kasayı kullanıyorum 8 GB RAM ile 2x4GB GTA V 1080P Low 40 50 arası oynuyorum.

Bilmeden konuşmayın lütfen bu kasayı kullanıyorum 8 GB RAM ile 2x4GB GTA V 1080P Low 40 50 arası oynuyorum.
R3 3200G ve 2X 8 GB RAM ile 1080P low'da şehir içi 40 50 FPS sabit mi alıyorsun? Elbette kenar yumuşatma kapatılırsa belki bu değerler alınabilir ancak;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kenar yumuşatma olmadan oyun berbat gözüküyor 1.si, Texture filteringdende beter, 2.si şehir içinde videodada gördüğünüz üzere takılmalar yaşanıyor. 3.sü şehir kalabalıklığı ve trafik kalabalıklığı 0'a çekilmiş ve dünya canlılığını ciddi anlamda kaybetmiş. Yani peygamber sabrı var ise ve görme bozukluğu %50 oranlarında ise oyun keyif ile oynanabilir. Yukarıdaki yorumuma düzeltme: Oyun bir ihtimal sağlıklı bir şekilde açılır ancak keskin ve berbat görünümlü kenarlar ile oynanabilir. Ancak oyun "keyifle" oynanamaz ve ciddi göz problemlerine sebep olabilir (!)

Son düzenleme:

Keyifle oynuyorum demedim

O sisteme ekran kartı takmadığın sürece o PSU yeterli. İşlemci zaten 65W yani yeterli.

Bu sistemle Cyberpunk oynamak sadece hayal olur hocam. 230W PSU ise hiçbir şeye yeterli olmayacaktır. Harici ekran kartı bile takamazsınız (Güç isteyen)

R7 240 ve Ryzen 5 2600 kullanıyorum 230v de bir sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…