M Mahir2387 Centipat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 47 25 Ekim 2019 #11 BerkayZ87 dedi: PSU en azından 300 veya 350W alıp ekran kartı olarak GTX 750 Ti alabilirsin. Komple sistemi yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Eldeki kasada anakart yanmıştı yani 230 Watt'lık kasaya ekran kartı zaten yok. Dedim bu kasanın üstüne iyi sistem takayım ama mümkün değilmiş galiba. İsa Kaan Güneş dedi: Aşırı derecede düşük bir PSU dostum hiçbir şey tavsiye edemem. Söylediğin oyunları da oynayamazsın maalesef. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ne yapmam gerekiyor? sanliturk dedi: 1030 tak işini görsün. Genişletmek için tıkla... İyi bir işlemci ve RAM falan da takılalir mi? Bozuk PC Tuşu dedi: 230W çok düşük bir değer. Ki güç kaynağı 230W bile veremiyor büyük ihtimal. Bütçe belirtin. Genişletmek için tıkla... 4500 TL Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2019
BerkayZ87 dedi: PSU en azından 300 veya 350W alıp ekran kartı olarak GTX 750 Ti alabilirsin. Komple sistemi yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Eldeki kasada anakart yanmıştı yani 230 Watt'lık kasaya ekran kartı zaten yok. Dedim bu kasanın üstüne iyi sistem takayım ama mümkün değilmiş galiba. İsa Kaan Güneş dedi: Aşırı derecede düşük bir PSU dostum hiçbir şey tavsiye edemem. Söylediğin oyunları da oynayamazsın maalesef. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ne yapmam gerekiyor? sanliturk dedi: 1030 tak işini görsün. Genişletmek için tıkla... İyi bir işlemci ve RAM falan da takılalir mi? Bozuk PC Tuşu dedi: 230W çok düşük bir değer. Ki güç kaynağı 230W bile veremiyor büyük ihtimal. Bütçe belirtin. Genişletmek için tıkla... 4500 TL
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2019 #12 Mahir2387 dedi: Eldeki kasada ana kart yanmıştı yani 230 watt lık kasaya ekran kartı zaten yok dedim bu kasanın üstüne iyi sistem takayım ama mümkün değilmiş galiba Haklısınız ne yapmam gerekiyor İyi bir işlemci ve ram falan da takılalir mi 4500 TL Genişletmek için tıkla... 4500TL hersey icinde sistme toplanir. Elinde hangi parçalar var. Modelini ve markasını belirtirsen seviniriz.
Mahir2387 dedi: Eldeki kasada ana kart yanmıştı yani 230 watt lık kasaya ekran kartı zaten yok dedim bu kasanın üstüne iyi sistem takayım ama mümkün değilmiş galiba Haklısınız ne yapmam gerekiyor İyi bir işlemci ve ram falan da takılalir mi 4500 TL Genişletmek için tıkla... 4500TL hersey icinde sistme toplanir. Elinde hangi parçalar var. Modelini ve markasını belirtirsen seviniriz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Ekim 2019 #13 230 Watt dediğin şeyin 230 Volt olduğunu düşünüyorum. Yanlış olduğumu ispatla.
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2019 #14 Recep Baltaş dedi: 230 Watt dediğin şeyin 230 Volt olduğunu düşünüyorum. Yanlış olduğumu ispatla. Genişletmek için tıkla... Watt ve volt ayri seyler Recep abi. Ispatladim?
Recep Baltaş dedi: 230 Watt dediğin şeyin 230 Volt olduğunu düşünüyorum. Yanlış olduğumu ispatla. Genişletmek için tıkla... Watt ve volt ayri seyler Recep abi. Ispatladim?
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Ekim 2019 #15 Ribozom dedi: Eki Görüntüle 451759 Tahminen böyle bir sonuç çıktı. O PSU eski ve büyük ihtimalle o değeri veremez bile. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakalı değil ama o kadar sekme gözümü bozdu. Bende en fazla 10 tane. Fazlası kasıyor. TeQnaP dedi: Watt ve volt ayri seyler Recep abi. Ispatladim? Genişletmek için tıkla... Recep abi arkadaşın volt ile Watt kavramlarını karıştırdığını söylüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2019
Ribozom dedi: Eki Görüntüle 451759 Tahminen böyle bir sonuç çıktı. O PSU eski ve büyük ihtimalle o değeri veremez bile. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakalı değil ama o kadar sekme gözümü bozdu. Bende en fazla 10 tane. Fazlası kasıyor. TeQnaP dedi: Watt ve volt ayri seyler Recep abi. Ispatladim? Genişletmek için tıkla... Recep abi arkadaşın volt ile Watt kavramlarını karıştırdığını söylüyor.
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2019 #16 Alpaslan64 dedi: Konuyla alakalı değil ama o kadar sekme gözümü bozdu. Bende en fazla 10 tane. Fazlası kasıyor. Recep abi arkadaşın volt ile watt kavramlarını karıştırdığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Az espiri hojdir. Koskoca Recep abi nasil oldu da karistirdi acaba ? ? Gokten super modluk yagiyor.
Alpaslan64 dedi: Konuyla alakalı değil ama o kadar sekme gözümü bozdu. Bende en fazla 10 tane. Fazlası kasıyor. Recep abi arkadaşın volt ile watt kavramlarını karıştırdığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Az espiri hojdir. Koskoca Recep abi nasil oldu da karistirdi acaba ? ? Gokten super modluk yagiyor.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Ekim 2019 #17 TeQnaP dedi: Az espiri hojdir. Koskoca Recep abi nasil oldu da karistirdi acaba ? ? Gokten super modluk yagiyor. Genişletmek için tıkla... Recep abi süper moderatör değil. Yönetici
TeQnaP dedi: Az espiri hojdir. Koskoca Recep abi nasil oldu da karistirdi acaba ? ? Gokten super modluk yagiyor. Genişletmek için tıkla... Recep abi süper moderatör değil. Yönetici
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2019 #18 Alpaslan64 dedi: Recep abi süper moderatör değil. Yönetici Genişletmek için tıkla... Demek istedigim bana, bize moderatorluk gelsin dsadsadsa.
Alpaslan64 dedi: Recep abi süper moderatör değil. Yönetici Genişletmek için tıkla... Demek istedigim bana, bize moderatorluk gelsin dsadsadsa.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 25 Ekim 2019 #19 230 Volt'u Watt ile karıştırmış olabilir misiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Ekim 2019 #20 fryzen dedi: 230 Volt'u Watt ile karıştırmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kasa arkasına eğildi, yazana baktı: 230V. -Benim PSU 230 Watt!
fryzen dedi: 230 Volt'u Watt ile karıştırmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kasa arkasına eğildi, yazana baktı: 230V. -Benim PSU 230 Watt!