231 TL'ye PSU Önerisi

HHilmi

Kilopat
Selamlar,

500W, 1050Tİ ve Ryzen R3 2200G rahatça besliyor diye biliyorum. Yanlışım varsa uyarın lütfen.

Şu an elimde 450₺ var ve bu paraya Kasa ve PSU alacağım, n11.com'da Aerocool Aero300 indirimde -tabii başka önereceğini kasa yoksa- 218₺ şu an.
Geriye kalan 231 küsür ₺'ye PSU alabilir miyim ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aerocool Aero 500 gittigidiyor.com'da 199tl'ye var. Saıcısı da teknobiyotik. Kalan paraya da bence git aynı satıcıdan Akasa 600w 85+ Bronze psu al. o da 279 tl bütçeni bir tık aşıyor ama değer. Ben bunları ve 1 adet de dark hdmi to vga aldım. Şu an hepsi sorunsuz elimde. İstediğini sorabilirsin.
Ekleme: 500TL ve üzeri alışverişte 50tl chip-para geliyor. Gittigidiyor'dan almanı tavsiye ederim. Yanlarında 3-5 parça bir şey de alırsın (örneğin kasa için 2 boş fan yeri var üstte 2 adet mavi ledli 12cm fan da alırsın 500tl eder toplamda 50tl de chip-para gelir avantajlı olursun)

Aerocool Aero 500 gittigidiyor.com'da 199tl'ye var. Saıcısı da teknobiyotik. Kalan paraya da bence git aynı satıcıdan Akasa 600w 85+ Bronze psu al. o da 279 tl bütçeni bir tık aşıyor ama değer. Ben bunları ve 1 adet de dark hdmi to vga aldım. Şu an hepsi sorunsuz elimde. İstediğini sorabilirsin.
Ekleme: 500TL ve üzeri alışverişte 50tl chip-para geliyor. Gittigidiyor'dan almanı tavsiye ederim. Yanlarında 3-5 parça bir şey de alırsın (örneğin kasa için 2 boş fan yeri var üstte 2 adet mavi ledli 12cm fan da alırsın 500tl eder toplamda 50tl de chip-para gelir avantajlı olursun)

Yorumun ve tavsiyen için çok teşekkür ederim.

Şimdi şöyle bir durum uzun zamandır para biriktirdiğim için Anakart,işlemci ve ekran kartı 3 lüsünü aldım. Geriye dediğim gibi 450₺ kaldı.

Önerdiğin kasaya bakacağım, bütçeyi aşmış olmadı benim için biraz sıkıntı. Başka bir tavsiyen var mı acaba [emoji2] Yani para beklemek için beklersem stajım bitene kadar daha çok var. Tamamen zaman kaybı oluyor yalan da olmasın biran önce sistemi kurmak istiyorum 🤣

Yorumun ve tavsiyen için çok teşekkür ederim.

Şimdi şöyle bir durum uzun zamandır para biriktirdiğim için Anakart,işlemci ve ekran kartı 3 lüsünü aldım. Geriye dediğim gibi 450₺ kaldı.

Önerdiğin kasaya bakacağım, bütçeyi aşmış olmadı benim için biraz sıkıntı. Başka bir tavsiyen var mı acaba [emoji2] Yani para beklemek için beklersem stajım bitene kadar daha çok var. Tamamen zaman kaybı oluyor yalan da olmasın biran önce sistemi kurmak istiyorum 🤣
30TL aşıyor. Ama istersen 500w da alabilirsin, besler sistemini. Babandan falan 30tl koparma şansın yok mu ? :)

Teknobiyotik sitesi kendi hazırladığı 1050Tİ Ryzen 1300x sisteme 400W 80+ koymuş .
Bildiğim kadarıyla 450W yetiyor galiba sisteme ?

Teknobiyotik sitesi kendi hazırladığı 1050Tİ Ryzen 1300x sisteme 400W 80+ koymuş .
Bildiğim kadarıyla 450W yetiyor galiba sisteme ?
Onlar her şeyden kısıyor ki ucuzlasın. Her zaman bir tık üstünü almak iyidir. High Power var ama kabloları örgüsüz. Arıyorum az daha sabır bulucam sana uygun fiyatlı. Bu arada onları 500tl tamamlayıp alırsan 50tl chip-para hediye geliyor göz önünde bulundur.

Bu arada indirim geçmeden kasayı sipariş edeyim diyorum ?
Aynı fikirdeyim. :) Ben beğendim açıkçası. Ekran kartım haftaya salı gibi elime geçecek inşallah. O zaman montajını yapacağım. Onun dışında kasa gerçekten kaliteli ancak yandaki cam panel plastik-cam gibi bir şey yani pek de sağlam değil. Aklında bulunsun.
Var, olası bi durum. DENEYECEĞİM 🤣🤣 ama 500W olursa çok iyi olur. Zaman ayırıp yardımcı olmaya çabaladığın için çok teşekkürler.
Ne demek her zaman :)

Kasabın ledinin yanmamasını istesem, isteğimi gerçekleştirebilir miyim? Şimdi kablolamasını yapmasam dersem o zaman da fanlar çalışmaz mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı