235 bin sayısal sıralama ile mühendislik okunur mu?

KeremK13

Kilopat
YKS'de 235 bin yaptım ve evet çok kötü bir sıralama bence. Bir sürü araştırma yaptım ve sonucunda makine endüstri ve PC mühendislikleri dışında kafama çok fazla bir meslek yatmadı. Asıl isteğim bilgisayar. Mezundum bu sene ve şu an da kafam çok karışık. Bir yandan bu sıralamada bir üniversiteye çok gitmek istemiyorum, 2. kez mezuna kalmak istiyorum. Bir yandan da ailem istemiyor, okul yazma kafasındalar. Sizce bu sıralama da gittiğim bir üniversite ile başarılı olabilir miyim? Veya ailemi zorlayarak bir sene daha mezuna kalıp iyi bir üniversiteye mi gitmeliyim? Çünkü baktığımda endüstri ve makine mühendisliğinde iyi bir okul şartmış. Bir sene daha mezuna kalırsam yapacağıma inanıyorum. Böyle bir şey yaşayan 2. kez mezuna kalan veya bu sıralamada mühendislik okuyan varsa öneri ve tavsiyelerinizi alabilir miyim?

917 kişi görmüş ve 1 cevap bile yok...

Ne yaptın hocam bunca yıl sonra?

Ne yaptın hocam bunca yıl sonra?

Kankam mezuna kaldım 60k girip Kocaeli Üniversitesinde de endüstri müh okuyorum vallahi çok mutluyum. Sağ olasın sorduğun için tekrar görünce bir duygulandım. Belki açıp okuyan insanlar varsa ve merak ettikleri olursa yardımcı olurum arkadaşlar.

Makine ile Endüstri olur hatta Elektronik bile olabilir fakat Bilgisayar ve Yazılımın önü kapalı çok fazla işsizlik var. hatta tavsiyem sağlık bölümleri olur sizin için.

Makine ile Endüstri olur hatta Elektronik bile olabilir fakat Bilgisayar ve Yazılımın önü kapalı çok fazla işsizlik var. hatta tavsiyem sağlık bölümleri olur sizin için.
kanka tarihi ve üstte yazdıklarımızı okudun mu. Yine de cevap için teşekkür ederim.

Selam kanka,Ben de kocaeli endüstri yazmayı düşünüyorum.Eğitim kalitesi nasıl sence,memnun musun?

Makine okuyorum bende ama iyi bir üniversite şartı çok yok belli başlı üni olmadıktan sonra senin ya çevren yada ünideyken ne yaptığına bakıyorlar. (Uşakta okuyorum)

Reis senin durumun aynısını ben yaşıyorum ne yapalım,mezuna bırakayımmı say 240 k geldi tercih listesi oluşturdum ama çok aradayım

uşak elektrik elektroniği önerirmisin hocam kampüsü nasıl yeterlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…