2350 TL'ye PC önerileri

Mahmut Göç

Kilopat
Öncelikle merhaba. Ben Ağustos ayında yeni bir PC alacağım. Ama bir türlü karar veremiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? (2. el alamam ve bütçeyi en fazla 2400 TL yapabilirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için Sinerji Value-IGTX1050 G4560/8GB/1TB/GTX1050 böyle bir sistem buldum sizce nasıl
Alınabilir aslında ama sana gel APU sistem toplayalım. İleride upgrade edersin.
Bu sistemi topladım kasa biraz kötü sayılabilir ama seni idare edecektir. 40 TL gibi bir bütçe kalıyor onla da kasayı değiştirebilirsin. İleride upgrade yapacaksan 1050Tİ üstüne çıkarsan darboğaz yaşarsın. Bundan dolayı eğer üstüne para koyarım dersen R5 2400G tercih et veya 1600. Bütçe 2600 TL çıkarılırsa daha iyi sistem toplanır.

Dosya Ekleri

• GÜZEL PC.PNG
    GÜZEL PC.PNG
    16,5 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Alınabilir aslında ama sana gel APU sistem toplayalım. İleride upgrade edersin.
Bu sistemi topladım kasa biraz kötü sayılabilir ama seni idare edecektir. 40 TL gibi bir bütçe kalıyor onla da kasayı değiştirebilirsin. İleride upgrade yapacaksan 1050Tİ üstüne çıkarsan darboğaz yaşarsın. Bundan dolayı eğer üstüne para koyarım dersen R5 2400G tercih et veya 1600. Bütçe 2600 TL çıkarılırsa daha iyi sistem toplanır.
maalesef upgrade yapabileceğimi sanmıyorum. Suanki sistemime bile zar zor upragede yaptım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı