23H2 vs 24H2

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
23H2 vardi guncelleme ile benden habersiz 24H2 yapmis. Temiz kurulum yapmak istiyorum. Hangisi daha sorunsuz?

Temiz kurulunca sorun olmuyor 24H2 ancak güncelleme ile geçip sorun yaşayan epey insan gördüm açıkçası.

İkisinin de ISO'su elimde var. Hangisini kurayim 24H2 mi? Bir ara temuz kurulum ile gecmistim. Ama 1 gunde 5 kere mavi ekran aldim. Şu an problemsiz ise gecerim. Aslinda Linux'ta gecebilirim ama alisamadim. Windows kadar rahat kullanamiyorum.

İkisinin de ISO'su elimde var. Hangisini kurayim 24H2 mi? Bir ara temuz kurulum ile gecmistim. Ama 1 gunde 5 kere mavi ekran aldim. Şu an problemsiz ise gecerim. Aslinda Linux'ta gecebilirim ama alisamadim. Windows kadar rahat kullanamiyorum.
Hocam geçme ben format attıktan sonra otomatik geçmiş hiç güzel değil oyunlarda drop giriyor fps düşüsü boşta 45-55 arası olan laptop 24h2'ye geçince 60 üzeri oldu chrome açıyorum 75'lere çıktı sorunlu bir güncelleme en iyisi 23h2'de kalmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…