23H2 vs 24H2

İkisinin de ISO'su elimde var. Hangisini kurayim 24H2 mi? Bir ara temuz kurulum ile gecmistim. Ama 1 gunde 5 kere mavi ekran aldim. Şu an problemsiz ise gecerim. Aslinda Linux'ta gecebilirim ama alisamadim. Windows kadar rahat kullanamiyorum.
Yerinizde olsam 23H2'den devam ederdim ne yalan söyleyeyim. Ben ısınamadım 24H2'ye.

Yerinizde olsam 23H2'den devam ederdim ne yalan söyleyeyim. Ben ısınamadım 24H2'ye.

O zaman otomatik guncellemeyi kapatip kullanayim. Habersiz geciyor. 2. kez basima geldi.

Acaba Linux denesem mi? Bu aralar Valorant'ta oynamiyorum. Gecmem icin engel yok. Ama GoodbyeDPI vs. kullanıyorum.

24H2 deki sorunlar cozuldu. Kalabilir sorunsuz suan.
Henüz hâla 4/4 değil.
Temiz kurulunca sorun olmuyor 24H2 ancak güncelleme ile geçip sorun yaşayan epey insan gördüm açıkçası. 😅
Update kısmı ile yapmak benim bilgisayarlarım haricinde diğer bilgisayarlarda sorun yaratabiliyor. Bence artık kullanıcılarda sorun olduğunu düşünüyorum.
Evet ben de. Özellikle şurayı özelleştirememe ve format ekranının iğrençelmesinden dolayı:
1743702613927.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı