24.000₺ telefon önerisi

Bütçe
24000

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram
Meslek
Youpıtır Heçkır
Para biriktirerek alacağım şu an ne önerirsiniz telefon için? Bütçe 24000TL aklımda A56 var ve Samsung tarafındayım.

Samsung’un düşük segmentli telefonları zamanla kasma yapabiliyor onun yerine Xiaomi’yi tercih etmeni öneririm.

Para biriktirerek alacağım şu an ne önerirsiniz telefon için? Bütçe 24000TL aklımda A56 var ve Samsung tarafındayım.

3K daha at S24 FE al o bütçede A56 alınmaz. Oyun ağırlıklı bir kullanım istiyorsanız POCO F6'ya bakılabilir.

Biraz bütçeyi arttıp S24 FE almalısın A56 ile arasında çok fark var.

@zımbırtı12 @HakanXD S24FE parasını bulursam yapabilirim 6K fark var. Aslında A36 alacaktım ancak birkaç olaydan sonra para geldi diyelim oyun konusunda çok hard Player değilim Brawl Stars gibi oyunlar oynarım o yüzden çok da sorun yok öneriler için sağ olun.

POCO F6 modeline kesinlikle bak A56 yerine tercih edilebilir.

S25 FE çıktığı için fiyat artmış olabilir 1 hafta sonra fiyatın 25 24 bin bandına düşeceğini düşünüyorum o zamana kadar beklemen bence en mantıklısı.

S24 FE al kesinlikle, ben 256 GB versiyonunu almıştım, o kadar memnunum ki... 28 bin TL altına bulunuyor çoğu yerde 128 GB olanı. Ekranı çok iyi ve büyük, dizi-film izlemek çok keyifli. Bataryasından da çok memnunum. Sorunsuz, net bir telefon. 7 sene Android güncellemesi garantisiyle çıktı. 2031'e kadar çıkacak bütün Android sürümleri S24 FE'ye de gelecek. Israrla tavsiye ediyorum. Üstelik S25 FE ile aralarında minimal düzeyde fark var, hatta neredeyse yok.

Bayağı iyiymiş 6 ay içinde alacağım bunu alsam iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…