24.000 TL civarına tablet önerisi

Mltcsvr

Decapat
Tıp kazandım onun için tablet alacağım. iPad Air öğrenci indirimiyle 23800 (3 taksit) + Apple Pencil Pro bedava çok iyi duruyor ama ekranın 60Hz olmasından dolayı falan bayağı eleştiriliyor. Hz bu kadar önemli mi? Samsung gibi başka marka tablet alıp yanına kalem mi alayım? ( 800 TL'ye güzel bir tane varmış.)

Admin 24000 TL yazmış başlığa. 15000'e de güzel tabletler duydum. f/p bir tablet önerirseniz güzel olur. Ayrıca ekranı da güzel olursa iyi olur dizi/fim/video için.

Son düzenleme:

Hz kesinlikle önemli. Küçük ekran telefonda bile çok fark ediliyor. iPhone 7 Plus'tan Samsun Galaxy S23'e geçmiştim 120 Hz telefon gibi küçük ekranda bile muazzamdı tablette düşünemiyorum o hazzı.
Bütçe biraz artarsa: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wi-Fi Tablet (12 GB / 512 GB)
Artmazsa: Samsung Galaxy Tab S9+ Wi-Fi Tablet (256 GB)
İlla iPad isterseniz de iPad Air 4, iPad 10.nesil ve iPad Mini 6 gibi modelleri önerebilirim.

Tıp kazandım demenizden üniversite okuyacağınızı varsayarak S9 Ultra vs. önerdim çünkü DeX modu var ve laptop gibi kullanabiliyorsunuz klavye mosue takarak. Bu da işlerinizi çok kolaylaştırır. iPad modellerinde DeX modu gibi modlar var mı bilmiyorum açıkçası.

Uzun sure kullanimda IPad'in islemcisi falan daha iyi dayaniyor samsunga gore ileride laptop lazim olursa ayrıyeten alirsin ben de 24K'ye Air almayi dusunuyorum bayağı iyi duruyor uzun sure yeter

İşlemcide, kamerada ipad öndeyken; ekran türü, hz, depolama ve ramde samsung önde ayrıca vade farksız 6 taksit. İpad'de apple pencil pro bedava olmasa samsung derdim ama kalem çok kararsız bıraktı.

Apple in kendi sitesinde 3 ay taksit imkani vardi sanirsam vade farksiz ve pro pencil de bedavaya geliyo ben apple alacagim kendim icin daha uzun sure kullanirim. Samsung tablet almistim ben 10 sene once kalemli ama cok kasma donma oldu kuzenim ipad almisti o daha uzun sure kullandi

8k taksit ile 4k taksit çok fark ediyor maalesef. 800 tlye güzel kalemler var gibi.

Hocam iPad olarak o butceye Air 6 altinda bir tablet dusunmeyin Air 6'nin tek eksigi ekrani oda kotu bir ekran degil eger 60Hz takintiniz varsa rahatsiz eder performans olarak S9 ultranin ustunde bir cihaz.

Hocam iPad olarak o butceye Air 6 altinda bir tablet dusunmeyin Air 6'nin tek eksigi ekrani oda kotu bir ekran degil eger 60Hz takintiniz varsa rahatsiz eder performans olarak S9 ultranin ustunde bir cihaz.
Hayatımda internet kafeler hariç hiç 60hz üstü ekran kullanmadım sorun olmaz herhalde. İpadin sıkıntısı az taksit ve geç gönderim. Ekonomik şartlar ipad'e izin verirse onu planlıyorum. Teşekkürler.

Hayatımda internet kafeler hariç hiç 60Hz üstü ekran kullanmadım sorun olmaz herhalde. IPad'in sıkıntısı az taksit ve geç gönderim. Ekonomik şartlar IPad'e izin verirse onu planlıyorum. Teşekkürler.

1-2 hafta icinde geliyor eger butceniz varsa alin derim cunku uzun kullanim olarak en cok iPad de rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…