24.000 TL laptop önerisi

kaganaltug

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sevgili dostlar selamlar. Yaklaşık 24.000TL bütçeyle bir laptop aramaktayım. Bilgisayarda oyun oynamam. Bu nedenle asıl amacım pili uzun giden, şık ve video renderi yapabileceğim bir cihaz arıyorum. 16 GB RAM ve 512 GB SSD bir de güncel ve hızlı çalışan kaliteli bir işlemci olursa çok memnun olurum. Bu bütçe de i7-13700H işlemciye sahip bir Lenovo cihaz buldum. Önerilerinize de açığım.

Bulduğum model: https://www.laptop.com.tr/urun/4399...0hz-wuxga-freedos-laptop/?ref=akakce&v=1.39.6

Islemci performansı ve kalite olarak güzel model fakat panel açısından daha iyi alternatifler var bütçeye.

Bu model gibi, işlemci ön plandaysa alinabilir ama.

Islemci performansı ve kalite olarak güzel model fakat panel açısından daha iyi alternatifler var bütçeye.

Bu model gibi, işlemci ön plandaysa alinabilir ama.

Hocam video render ve PDF düzenlemede kullanacağım zaten uzun süreler TFT ekran kullandım eğer paneli çok kötü değil ve pili de iyi derseniz sıkıntı olmaz. Günlük 6-7 saat pil süresi olsa çok iyi olur.

Hocam video render ve PDF düzenlemede kullanacağım zaten uzun süreler TFT ekran kullandım eğer paneli çok kötü değil ve pili de iyi derseniz sıkıntı olmaz. Günlük 6-7 saat pil süresi olsa çok iyi olur.

Paneli çok kötü değil, o zaman sizi idare eder. Pil olarak eğer yük altında kullanıp öyle bir süre bekliyorsaniz beklemeyin, günlük kullanımda birkaç ayarlamalarla zorlayabilir ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı