erdemkaraogllu Picopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, kardeşim için bir sistem topluyorum. Bu konuda sizden fikir alacağım. Öncelikle satın almış olduğum parçaları gösteren bir link hazırladım. Bu parçalar için toplam 24.000 gibi bir fiyat ödedim. Amazon'daki listemi inceleyin www.amazon.com.tr Eksik olan parçalar. RAM Boş kasa. İşlemci için sıvı soğutma. SSD RAM 3600 MHz'den başlayabilir. 1000 - 2000 lira fiyat aralığında (F/P ürünüyse fiyat da esnek olabilirim) Boş kasa. ATX anakart boyutuna uygun. Üst ve ön tarafında toz filtresi olmalı. Hava akışı iyi. 1000-1500 lira fiyat aralığında (F/P ürünüyse fiyat da esnek olabilirim) İşlemci sıvı soğutma. Seçtiğimiz kasaya uygun olmalı. En az 2 fanlı olması iyi olur. 1000-2000 lira fiyat aralığında (F/P ürünüyse fiyat da esnek olabilirim ) SSD. Bu konuda Samsung markasının iyi olduğunu biliyorum ama biraz pahalı gibi. Yorumlara açığım. Son düzenleme: 21 Kasım 2022
Merhaba arkadaşlar, kardeşim için bir sistem topluyorum. Bu konuda sizden fikir alacağım. Öncelikle satın almış olduğum parçaları gösteren bir link hazırladım. Bu parçalar için toplam 24.000 gibi bir fiyat ödedim. Amazon'daki listemi inceleyin www.amazon.com.tr Eksik olan parçalar. RAM Boş kasa. İşlemci için sıvı soğutma. SSD RAM 3600 MHz'den başlayabilir. 1000 - 2000 lira fiyat aralığında (F/P ürünüyse fiyat da esnek olabilirim) Boş kasa. ATX anakart boyutuna uygun. Üst ve ön tarafında toz filtresi olmalı. Hava akışı iyi. 1000-1500 lira fiyat aralığında (F/P ürünüyse fiyat da esnek olabilirim) İşlemci sıvı soğutma. Seçtiğimiz kasaya uygun olmalı. En az 2 fanlı olması iyi olur. 1000-2000 lira fiyat aralığında (F/P ürünüyse fiyat da esnek olabilirim ) SSD. Bu konuda Samsung markasının iyi olduğunu biliyorum ama biraz pahalı gibi. Yorumlara açığım.