24.000 TL telefon tavsiyesi

S23'ün I13'ten daha iyi bir cihaz olduğunu ben de düşünüyorum o fiyatlara çıkabilirsem belki kısa bir süre iOS deneyimlemek isteyebilirim. S23 veya I13 yerine S22 alıp paranın cepte kalmasına ne diyorsunuz?
S23 alma şansınız varken S22 almanız mantıklı olmaz çünkü arada ciddi batarya ve işlemci farkı var. S22'de ısınma sorunları ve işlemciden kaynaklı batarya performansı etkilenebiliyor.

Açıkçası APK olayının olmaması sıkıyor beni. Ve IOS'u uzun yıllar kullandığım için artık beni sıktı. Bana iPhone 14 Pro Max verseniz de kullanmam.

Ya ben de bir yandan iOS deneyimlemek istiyorum ama mağazada iki telefonu da incelerken S22 S23'ün her tarafını kurcalayabiliyorum ama iPhone 13'e gelince kilit ekranını açınca eee ne yapacağım neyine bakacağım dedim menüyü kaydırdım kamerasını denedim bıraktım. Çok güzel şık bir telefon ama içi boş geldi sanki bana o yüzden de çekiniyorum iPhone'lardan.

Ya ben de bir yandan iOS deneyimlemek istiyorum ama mağazada iki telefonu da incelerken S22 S23'ün her tarafını kurcalayabiliyorum ama iPhone 13'e gelince kilit ekranını açınca eee ne yapacağım neyine bakacağım dedim menüyü kaydırdım kamerasını denedim bıraktım. Çok güzel şık bir telefon ama içi boş geldi sanki bana o yüzden de çekiniyorum IPhone'lardan.

Açıkçası arayüz anlamında İOS Android'lerden epey farklı hiç kullanmamışsanız deneyimlenebilinir ama geri satıp s23 veya s22 almak isterseniz 3-5k paranız gider.

Açıkçası arayüz anlamında İOS Android'lerden epey farklı hiç kullanmamışsanız deneyimlenebilinir ama geri satıp s23 veya s22 almak isterseniz 3-5k paranız gider.
Hocam şuan ki fiyatlarda s23 ve iPhone 13 fiyatları birbirine çok yakın. Haziran gibi durumları ne olur bilmiyorum ama S23 te olan özellikler 13 Pro 14 Pro gibi cihazlarda var onların da fiyatları malûm. 2000 lira daha fazla verip iPhone 13 alsam s23 teki özellikleri aratır mı emin değilim. Ülkede telefon fiyatları zaten hep artıyor iPhone 13 alayım hem değerlenmiş olur ilerde yeni telefon alırken zararsız satarım eklemem gereken para daha az olur diye de düşünmüyor değilim. Ama çoğu kişi düz iPhone modelleri parasını haketmiyor diyor. Telefonda hep sosyal medya uygulamaları tarayıcıda gezinmek borsa uygulamalarını vs kullanıyorum oyun oynamıyorum fotoğraf çekmeyi seviyorum. Ve s23 ün 4+2 yıl güncelleme alacağını da biliyorum 6 yıl benim için uzun bir süre bu süre içerisinde iPhone kadar olmasa da ona yakın bir şekilde stabil bir performans alabilir miyim şu tarihten itibaren hangi telefon daha uzun ömürlü olur? Kafam çok karıştı biraz yardımcı olabilir misiniz?

Neye şaşırdınız anlayamadım? 24 bin bütçe ile iyi bir telefon alma şansınız yok. Ben yurtdışı cihaz bakıyordum ancak o bütçeye 😄 Eğer 40 bin civarı bütçeye çıkarsanız, biraz zorlarsanız s23 ultra alabilirsiniz.
Dört uyarım var halihazırda sınırları tekrar aşmak istemiyorum. Masamda duran cihazın güncel fiyatı 4k, yapamadığım birkaç şey var. Kamerası da idare ediyor malum fotoğraf düzenleme teknolojisi zirvesinde. Biz bu simülasyonda 25 bin liralık bütçeyi elimizle itmeyi değil; 5 yıllık eşyaları gözümüze bakar gibi kullanıp üstüne bununla yetinmeyi öğrendik hocam.

Son düzenleme:
Hocam şuan ki fiyatlarda s23 ve iPhone 13 fiyatları birbirine çok yakın. Haziran gibi durumları ne olur bilmiyorum ama S23 te olan özellikler 13 Pro 14 Pro gibi cihazlarda var onların da fiyatları malûm. 2000 lira daha fazla verip iPhone 13 alsam s23 teki özellikleri aratır mı emin değilim. Ülkede telefon fiyatları zaten hep artıyor iPhone 13 alayım hem değerlenmiş olur ilerde yeni telefon alırken zararsız satarım eklemem gereken para daha az olur diye de düşünmüyor değilim. Ama çoğu kişi düz iPhone modelleri parasını haketmiyor diyor. Telefonda hep sosyal medya uygulamaları tarayıcıda gezinmek borsa uygulamalarını vs kullanıyorum oyun oynamıyorum fotoğraf çekmeyi seviyorum. Ve s23 ün 4+2 yıl güncelleme alacağını da biliyorum 6 yıl benim için uzun bir süre bu süre içerisinde iPhone kadar olmasa da ona yakın bir şekilde stabil bir performans alabilir miyim şu tarihten itibaren hangi telefon daha uzun ömürlü olur? Kafam çok karıştı biraz yardımcı olabilir misiniz?
Hocam açıkça şunu söyleyeyim. Ben burada sana s23 veya iPhone 13 almalısın kesinlikle diyemem. Sizin aklınıza hangisi yattıysa onu almanızı öneririm. İyi veya kötü en azından içinizde kalmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı