24.000 TL'ye kadar 5700x3D için GPU önerisi

Bütçe
24000

Noxy

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X - GTX 1660Ti - 32GB Ram - 1TB Samsung 970 Evo Plus - 1TB HDD

BenQ Zowie Xl2546k 240Hz - BenQ Zowie XL2411K 144Hz

Logitech Aurora G735 Wireless - G502 Superlight - SteelSeries QCK+ Large - ASUS ROG Strix Scope RX RED
Meslek
Öğrenci gibi bir şey
Merhaba,

Ryzen 7 5700x3D işlemci kullanıyorum ve güncel ekran kartım 1660 6 GB. Maksimum 24.000₺ bütçem var, ekran kartı önerilerinde bulunabilir misiniz?

Ağırlıklı olarak Online oyunlar oynuyorum ve 1080p şeklinde oynuyorum. 1080p ve üzeri bir arayışım yok ve NVIDIA harici bir karta geçmekte istemiyorum.

Hocam açık konusacağım FPS oyunları oynuyorsanız şimdi gelip size 5060 5070 alın desem işinize yaramayacak eğer hikaye oyunu oynamiyorsaniz ikinci el bir 3070 veya Ti modeli sizi götürür düşüncem bu ekran kartları çok pahalı ve paranızı vermenizi istemem

Dostum eger online agirlikli oynuyorsan NVIDIA'nin NVIDIA Reflex haric hicbir artisi olmayacak sana.
Online oyunlarin cogunda DLSS/FG gibi ozellikler yok ve NVIDIA'nin kendini pazarladigi kisim burasi.
Online oyunlar icin saf kas gucu en onemlisidir. Eger burada ayni fiyata daha guclu AMD bir kart almak varken NVIDIA almayi secersen bir hata yapmis olursun amacina gore.
Offline oyna, render al, yayin yap basimin ustunde yerin var ancak Online amacli alip NVIDIA harici baska kiyilara yelken acmak istemiyorsan bu ileride pisman olmana sebep olacaktir.

Bu doğru bilgi ama sadece AMD de kas gücü var demek yanlış olur hocam. NVIDIA'nın da sade bir güç ile performans sağladığı kartlar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SerdarT35 @İbrahim ÇORUM Cevaplar için öncelikle teşekkür ederim. Kartların durumları hakkında bilgim var sadece öneri için konu açtım. AMD saf kas gücünde daha önde Nvidia teknoloji kısmında sattırıyor. Bir kaç gün önce 3080 almıştım fakat ürünün içinden distribütör belgesinin olmaması ve kutunun hasarlı olmasından dolayı iade ettim. Ağırlıklı olarak online arada sırada hikayeli oyunlar oynuyorum aynı şekilde FHD ve üzerine çıkmayacağım monitörler 1080P uzun süredir Nvidia kullanıcısı olduğum içinde konfor alanımı bozup farklı yerlere geçmek istemiyorum aslında. Burada belirttiğim bütçe maksimum olmasından dolayı daha düşük fiyatlı kartlara da açığım. Önerebileceğiniz kartlar varsa eğer belirtirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…