24.000 TL'ye oyun için hazır sistem önerisi

quadros

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, yüksek grafiklerde oyun oynayabileceğim ve uzun bir süre kasa içerisinde değişim yapmam gerekmeyecek bir sistem arayışındayım.

Oyun amaçlı bir sistem aradığım için yüksek VRAM'e sahip AMD GPU almak gibi bir planım vardı fakat linkteki sistem ile karşılaştım sistemin DDR5 oluşu cazip geldi ama ekran kartının 8 GB VRAM'e sahip olması güncel oyunlarda sıkıntı yaşatır mı ve ne kadar süre yüksek grafiklerde oyun oynatabilir gibi sorularım var.
Bu sistem yerine alternatif olarak bu fiyat bandında önerebileceğiniz sistemler varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
Linkteki sistemi alırsam SSD olarak seçeneklerden Kingston NV2 1TB seçmeyi planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının 8 GB VRAM'e sahip olması güncel oyunlarda sıkıntı yaşatır mı?

Last of Us gibi optimizasyon sorunu olan oyunlarda yaklaşık 8 GB VRAM kullanılıyor. Çoğu oyunda yeterli olur. Attığınız sistem güzel, eğer bütçe çıkabilirseniz bu da alınabilir.

Last of Us gibi optimizasyon sorunu olan oyunlarda yaklaşık 8 GB VRAM kullanılıyor. Çoğu oyunda yeterli olur. Attığınız sistem güzel, eğer bütçe çıkabilirseniz bu da alınabilir.

Yanıtınız için teşekkürler şu anlık maalesef o kadar bütçeye çıkabileceğimi sanmıyorum, sizce paylaşmış olduğum sistem 3 yıl boyunca yüksek-orta grafik ayarlarında bana akıcı bir oyun performansı sunabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı