24.000 TL'ye S24 FE alınır mı?

Yanlış bilgi

Kupon ile 24.200'e aldım. Nasıl sizce?

Aşırı oyun oynamam sadece Wild Rift oynarım. Şarjı çok çabuk bitmesin kamerası kötü olmasın ekran rengi vs iyi olsun isterim bir telefonda.

Bataryası iyi şarjı hızlı doluyor ekran olarak AMOLED ekran kullanıyor 2K ekranı var güzelmiş alınıır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çıktığından beri kullanıyorum, bence güzel telefon. 128 size yeter mi bilmem ama ben 256 aldım. BU arada 256'nın hafıza okuma yazma hızız 128'in neredeyse iki katı, yani hafızası upgrade edilmiş bir model.
Yeter gibi. 256 olan satıcılar daha önce bilmediğim esnaf satıcılar. Arada 3k falan fiyat farkı vardı.

Okuma yazma hızı ne gibi bir fark yaratır?

Müthiş bir cihaz. Ben de birkaç hafta önce aldım. Çok memnunum. Almışken keşke 256 GB alsaydınız. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi, 256 GB olan model UFS 4.0 kullanıyor. 128 GB olan ise UFS 3.1 kullanıyor. Normal kullanımda çok bir fark hissetmezsiniz belki fakat kabloyla dosya aktarımında vs. çok fark var. Hayırlı olsun.

Müthiş bir cihaz. Ben de birkaç hafta önce aldım. Çok memnunum. Almışken keşke 256 GB alsaydınız. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi, 256 GB olan model UFS 4.0 kullanıyor. 128 GB olan ise UFS 3.1 kullanıyor. Normal kullanımda çok bir fark hissetmezsiniz belki fakat kabloyla dosya aktarımında vs. çok fark var. Hayırlı olsun.
Günlük kullanım, ekran, oyunda vs fark yaratmazsa sorun yok. Dosya aktarmıyorum.

Günlük kullanım, ekran, oyunda vs fark yaratmazsa sorun yok. Dosya aktarmıyorum.
UFS 3.1 ve UFS 4.0 teknolojileri arasında okuma/yazma hızı olarak neredeyse 2 kat fark var. Günlük kullanımda bir fark hissetmezsiniz fakat oyunların yükleme sürelerinde vs. 256 GB olan model çok daha iyi. Merak etmeyin, pişman edecek bir sorun ya da fark değil. Eğer imkanınız varsa iptal ya da iade edip 256 GB olan modeli alabiliyorsanız alın fakat böyle bir durum mümkün değilse, dediğim gibi pişman olmazsınız. Tekrardan hayırlı olsun.

UFS 3.1 ve UFS 4.0 teknolojileri arasında okuma/yazma hızı olarak neredeyse 2 kat fark var. Günlük kullanımda bir fark hissetmezsiniz fakat oyunların yükleme sürelerinde vs. 256 GB olan model çok daha iyi. Merak etmeyin, pişman edecek bir sorun ya da fark değil. Eğer imkanınız varsa iptal ya da iade edip 256 GB olan modeli alabiliyorsanız alın fakat böyle bir durum mümkün değilse, dediğim gibi pişman olmazsınız. Tekrardan hayırlı olsun.
Sağolasın. Dediğim gibi 24k'ya aldım diyebilmek için dokunmayacağım. Sadece yükleme süreleri vs ise sorun yok benim için. Performansı rami vs etkilemesin de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı