24.000 TL'ye S24 FE alınır mı?

Sağolasın. Dediğim gibi 24k'ya aldım diyebilmek için dokunmayacağım. Sadece yükleme süreleri vs ise sorun yok benim için. Performansı rami vs etkilemesin de.
Yok etkilemez hocam. Ama bilgisayarlardaki gibi aynı mantık. Yükleme ve aktarma süreleri değişir. Ayrıca Google Play'den de bir şey yüklerken müthiş seri yüklüyor. Önceden 10 15 saniye beklerken şimdi 4 5 saniyede yükleniyor çoğu uygulama. İlk aldığında 15 20 güncelleme vardı. Yapayım dedim o zamana dişimi fırçalar yatmaya hazırlanırım falan. 20 FE varken yatağa geçince hala devam ederdi, dişimi fırçalarken bir baktım güncelleme yok. Dedim bir hata oldu herhalde. Meğerse o arada hepsi yüklenmiş çoktan :D

Bir de bugün spor salonunda tanımadığım bir arkadaş sende iPhone kaç var dedi, dedim ben Samsung'çuyum. Tüh dedi. Telefonumu almadım, video çekecektim spor sonrası kaslar şişmişken, dedim ben çekeyim, boşver ya ışık az zaten kötü çıkar falan dedi. Bir deneyelim dedim, adam en son iPhona'a küfrediyordu, Bayıldı videolara.

Yok etkilemez hocam. Ama bilgisayarlardaki gibi aynı mantık. Yükleme ve aktarma süreleri değişir. Ayrıca Google Play'den de bir şey yüklerken müthiş seri yüklüyor. Önceden 10 15 saniye beklerken şimdi 4 5 saniyede yükleniyor çoğu uygulama. İlk aldığında 15 20 güncelleme vardı. Yapayım dedim o zamana dişimi fırçalar yatmaya hazırlanırım falan. 20 FE varken yatağa geçince hala devam ederdi, dişimi fırçalarken bir baktım güncelleme yok. Dedim bir hata oldu herhalde. Meğerse o arada hepsi yüklenmiş çoktan :D

Bir de bugün spor salonunda tanımadığım bir arkadaş sende iPhone kaç var dedi, dedim ben Samsung'çuyum. Tüh dedi. Telefonumu almadım, video çekecektim spor sonrası kaslar şişmişken, dedim ben çekeyim, boşver ya ışık az zaten kötü çıkar falan dedi. Bir deneyelim dedim, adam en son iPhona'a küfrediyordu, Bayıldı videolara.
128 gibi yetmez bana gibi ya. Bilemedim. Amazonda 256 olsa alırdım.

Stoklara gelir mi acaba 256. Sonradan pişman olmak istemiyorum.

Sen nereden aldın ?

İptal edip 256 gb aldım 26.800'e.

@KafadanKontak @Gentos

Son düzenleme:
128 gibi yetmez bana gibi ya. Bilemedim. Amazonda 256 olsa alırdım.

Stoklara gelir mi acaba 256. Sonradan pişman olmak istemiyorum.

Sen nereden aldın ?

İptal edip 256 gb aldım 26.800'e.

@KafadanKontak @Gentos
Hayırlı olsun hocam, iyi yapmışsınız. Ben Fibabanka'nın alışveriş uygulamasından faizsiz 3 taksitle almıştım.

Hayırlı olsun hocam, iyi yapmışsınız. Ben Fibabanka'nın alışveriş uygulamasından faizsiz 3 taksitle almıştım.
N11'de reyontek adlı satıcıdan sipariş etmiştim.

Bugün kontrol ettiğimde N11'in kendisi satmaya başlamış aynı modelli.

İade edip N11'in kendisinden mi sipariş etsem? Ürün daha elime ulaşmadı. Ama kredi kartına iade süreçlerini bilmiyorum uzun mu sürer acaba?

Ya da gereksiz mi stres yapıyorum çünkü 2 satıcı da kapalı kutu gönderiyor.

N11'de reyontek adlı satıcıdan sipariş etmiştim.

Bugün kontrol ettiğimde N11'in kendisi satmaya başlamış aynı modelli.

İade edip N11'in kendisinden mi sipariş etsem? Ürün daha elime ulaşmadı. Ama kredi kartına iade süreçlerini bilmiyorum uzun mu sürer acaba?

Ya da gereksiz mi stres yapıyorum çünkü 2 satıcı da kapalı kutu gönderiyor.
Sorun yok hocam. İptal etmenize gerek yok. Satıcının puanları yüksekse sorun olmaz. Zaten internetten aldığınız ürünlerde koşulsuz şartsız 15 gün içerisinde iade imkanınız var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı