24.000 TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçeyi arttırabilirim dersen bu sistem çok daha iyi hocam

brom maksimum 24k demişim arttıramıyorum ki keşke arttırabilsem ilk defa pc alacağım heyecanlıyım paramda yok yani fazla..

brom maksimum 24k demişim arttıramıyorum ki keşke arttırabilsem ilk defa pc alacağım heyecanlıyım paramda yok yani fazla..
Hocam peki 1k farkla kasayı değiştirme şansınız var mı attığınız sistemde?

hocam 5060 seçerseniz fiyat 800 daha düşüyor bu sistemde hatta ayarlayabilirseniz 1tb ssd seçin (bu saatlerde hemen hemen her gece indirim oluyor sitede)

Neden 4060 ve 5600'lü sistemler 7500F + 5060 sistemlerden pahalı biliyor musunuz hocam?

Merakımdan sordum uzun süredir sistem incelemesi yapmadım bu hafta biraz bakayım dedim 4060'lı sistemler 5060'lılardan daha pahalı hep.
hocam sabaha kadar daha pahalı olabilir valla 5060 dururken aynı paraya 4060 alınacak değil ya

@asius1
2.el R5 5600 alıyorsun 3200TL.
2.el 2x8GB RAM al 900 1000TL veya 2x16 GB 1600TL falan oda.

Hocam bilmiyorsanız öneri yapmayîn rica ediyorum. 27k buna verilir mi? Geçen 29kya 9060XT 16 GB R5 7500F sistem paylaştık indirimle.

Ultima içinde diyorum aynısını ultima 25k fiyata sahipti o zaman alinabilirdi şu an öyle bir durum yok.

BROM maksimum 24K demişim arttıramıyorum ki keşke arttırabilsem ilk defa PC alacağım heyecanlıyım paramda yok yani fazla.

Attığımı al geç paran cebinde kalıyor bir miktar hatta 19.000TL ediyor AM5 istersen ekran karti biraz düşecek bütçe sonuna kadar kullanilir gerek yok bence elinde yaklaşık kargo falan çıksa 4K para kalacak net şekilde.

hocam attığınız 3 ekran kartı linkinden hangisini almamı önerirsiniz

+ anakart am5 alayım mı kalsın mı bu ve linkini bıraktığım fusion storm hakkında bir şeylerde söyler misiniz hocam sanki 0 daha iç ferahlatıcı gibi affınıza sığınarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…