24.000TL sistem tavsiyesi

Bütçe
24,000 TL

FurkanS4hin

Yoctopat
Daha fazla  
24, 000TL bütçem mevcut. Bölümüm grafik tasarım olduğu için iyi bir animasyonlar ve tasarımlar yapabileceğim aynı zamanda oyun oynadığımda bana iyi bir performans sağlayabilecek bir kasa arıyorum.
Örnek olarak sizce bu sistemin artıları ve eksileri nelerdir?

Son düzenleme:
Ekran kartı çok zayıf. Bütçeyi 24k yazmışsın 14k'lık sistem atmışsın onu anlamadım.
bu veya bunun daha iyi anakartlı modeli
bu alınabilir.

Siteyi ilk defa duydum eğer güvenilir ise kaçırılmaz.

Ekran kartı çok zayıf. Bütçeyi 24k yazmışsın 14k'lık sistem atmışsın onu anlamadım.
bu veya bunun daha iyi anakartlı modeli
bu alınabilir.
link olarak yanlış olmuş. İşlemci yönünde i5 12. nesil şuan daha mantıklı ve uzun ömürlü geliyor bana ancak amd R5 serisi daha güvenilir ve bilindik dedikleri için kararsız kaldım birde ben uzun süredir Amd kullanıcısıyım ve bir problem yaşamadım. Hazır sistemler ssd yönünden çok zayıf oluyor ama bende zaten Samsung m2 1tb ssd var ve bu benim ilk topladığım sistem olacağı için hazır sistemler daha mantıklı geldi senin düşüncen nedir hazır sistem yerine kendim mi toplamalıyım?

Hiçbir artısı yok @messinicocugu hocam belki 6750XT sistem toplayabilir bu fiyata.
link hatası olmuş sanırım demek istediğim buydu: ARCHITECT-MID/AMD Ryzen 5 5600/ASUS GeForce RTX 3060 DUAL V2 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Link olarak yanlış olmuş. İşlemci yönünde i5 12. nesil şu an daha mantıklı ve uzun ömürlü geliyor bana ancak AMD R5 serisi daha güvenilir ve bilindik dedikleri için kararsız kaldım bir de ben uzun süredir AMD kullanıcısıyım ve bir problem yaşamadım. Hazır sistemler SSD yönünden çok zayıf oluyor ama bende zaten Samsung M.2 1TB SSD var ve bu benim ilk topladığım sistem olacağı için hazır sistemler daha mantıklı geldi senin düşüncen nedir hazır sistem yerine kendim mi toplamalıyım?

Link hatası olmuş sanırım demek istediğim buydu: ARCHITECT-MID/AMD Ryzen 5 5600/ASUS GeForce RTX 3060 DUAL V2 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Hocam @0tac hocamın attığı sistemi alın bence 6800XT 3070'den daha güçlü.

Link olarak yanlış olmuş. İşlemci yönünde i5 12. nesil şu an daha mantıklı ve uzun ömürlü geliyor bana ancak AMD R5 serisi daha güvenilir ve bilindik dedikleri için kararsız kaldım bir de ben uzun süredir AMD kullanıcısıyım ve bir problem yaşamadım. Hazır sistemler SSD yönünden çok zayıf oluyor ama bende zaten Samsung M.2 1TB SSD var ve bu benim ilk topladığım sistem olacağı için hazır sistemler daha mantıklı geldi senin düşüncen nedir hazır sistem yerine kendim mi toplamalıyım?

Link hatası olmuş sanırım demek istediğim buydu: ARCHITECT-MID/AMD Ryzen 5 5600/ASUS GeForce RTX 3060 DUAL V2 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Bu bütçeye 3060 düşünmeniz hata hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı