24, 000TL bütçem mevcut. Bölümüm grafik tasarım olduğu için iyi bir animasyonlar ve tasarımlar yapabileceğim aynı zamanda oyun oynadığımda bana iyi bir performans sağlayabilecek bir kasa arıyorum.
Örnek olarak sizce bu sistemin artıları ve eksileri nelerdir?
ARCHITECT-MID/ AMD Ryzen 5 7500F/ MSI GeForce RTX 5070 Ti 16GB/ 16GB DDR5/1TB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
EASTERGAMERS TV-E6 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400f ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Dostum grafik tasarım falan yapacaksan NVIDIA al. AMD'ler grafik tasarım, render gibi işlerde daha düşük kalıyorlar. Ama senin bütçen geniş olduğu için NVIDIA tercih edebilirsin.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
EASTERGAMERS TV-E6 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400f ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
link olarak yanlış olmuş. İşlemci yönünde i5 12. nesil şuan daha mantıklı ve uzun ömürlü geliyor bana ancak amd R5 serisi daha güvenilir ve bilindik dedikleri için kararsız kaldım birde ben uzun süredir Amd kullanıcısıyım ve bir problem yaşamadım. Hazır sistemler ssd yönünden çok zayıf oluyor ama bende zaten Samsung m2 1tb ssd var ve bu benim ilk topladığım sistem olacağı için hazır sistemler daha mantıklı geldi senin düşüncen nedir hazır sistem yerine kendim mi toplamalıyım?
Link olarak yanlış olmuş. İşlemci yönünde i5 12. nesil şu an daha mantıklı ve uzun ömürlü geliyor bana ancak AMD R5 serisi daha güvenilir ve bilindik dedikleri için kararsız kaldım bir de ben uzun süredir AMD kullanıcısıyım ve bir problem yaşamadım. Hazır sistemler SSD yönünden çok zayıf oluyor ama bende zaten Samsung M.2 1TB SSD var ve bu benim ilk topladığım sistem olacağı için hazır sistemler daha mantıklı geldi senin düşüncen nedir hazır sistem yerine kendim mi toplamalıyım?
Link olarak yanlış olmuş. İşlemci yönünde i5 12. nesil şu an daha mantıklı ve uzun ömürlü geliyor bana ancak AMD R5 serisi daha güvenilir ve bilindik dedikleri için kararsız kaldım bir de ben uzun süredir AMD kullanıcısıyım ve bir problem yaşamadım. Hazır sistemler SSD yönünden çok zayıf oluyor ama bende zaten Samsung M.2 1TB SSD var ve bu benim ilk topladığım sistem olacağı için hazır sistemler daha mantıklı geldi senin düşüncen nedir hazır sistem yerine kendim mi toplamalıyım?