24.000TL'ye monitör dahil RTX 3050 ve Ryzen 5 5500 sistem alınır mı?

Bütçe
24000

JX 200

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Technopc Laptop
Windows 11 LTSC
Intel I7 11390H
Intel Iris XE Graphics 512 MB
16 GB RAM DDR 4
Arkadaşlar monitör dahil hazır sistem buldum. 24 bin TL bu sistemi alıp 2 yıl içinde ekran kartını güncelleyeceğim PS5'ten geçeceğim her işimi görür mü? Mesela tarayıcıda 4-5 sekme açıkken oyunlarda iyi performans alabilir miyim? 1080p orta ayarlarda her oyunu açar mı? Oyun dışında sanal makine de vb yardımcı olur mu? En önemlisi bu bütçeye bu sistem değer mi?
Unutmadan bu sistem 2.el değil 0 sistem.
Sistem özellikleri:
165 Hz VA panel monitör.
RTX 3050.
Ryzen 5 5500.
512 GB M.2 SSD.
32 GB RAM.
Bildiklerim bunlar, sizce değer mi sisteme?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değmez. İstersen sıfır/2. el karışık bir toplama sistem önerisinde bulunabilirim.

Değmez. İstersen sıfır/2. el karışık bir toplama sistem önerisinde bulunabilirim.

Bulunabilirsiniz tabii ki ama niye değmesinki zaten bir tane RTX 4060 alsan 15000 bu niye iyi değilki ama sizin görüşleriniz her zaman önemli konuyu açmamın sebebi bu zaten.

Bulunabilirsiniz tabii ki ama niye değmesinki zaten bir tane RTX 4060 alsan 15000 bu niye iyi değilki ama sizin görüşleriniz her zaman önemli konuyu açmamın sebebi bu zaten.
Bu fiyat bandında sıfır sistem önermiyorum gerçekten iyi fırsat olmadığı sürece. Şuanda evde değilim 1-2 saate falan geçerim, önerimi yaparım.

Son düzenleme:
Hocam arkadaşa böyle bir öneride bulunmazsan bana önerir misin, bu aralar kasa almayı planlıyorum ve bir kaç parçasını 2. El alıcam ama bilgim yok.

Hocam arkadaşa böyle bir öneride bulunmazsan bana önerir misin, bu aralar kasa almayı planlıyorum ve birkaç parçasını 2. El alacağım ama bilgim yok.
Eve geçince önerimi yaparken seni de etiketlerim.

Hocam arkadaşa böyle bir öneride bulunmazsan bana önerir misin, bu aralar kasa almayı planlıyorum ve birkaç parçasını 2. el alacağım ama bilgim yok.

Pardonda kral konuyu açan benim niye bulunmasın.

https://shbd.io/s/02F22eKr (örnek ilan, RX 6700 XT)

@Mr.Whıte1 @JX 200 @musty487

Parçaları aşağı yukarı böyle olacak şekilde referans alabilirsiniz.

@jf 200 aboo ben monitör dahil olduğunu unutmuşum, monitörsüz öneri de yaptım istersen ona göre baştan bir öneri yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…