24" 1 ms ve 144 Hz monitör tavsiyesi

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
hekim
Yakın zamanda bir kasa toplamayı düşünüyorum. RX 580 ekran kartı kullanmayı planlıyorum. Beni üzmeyecek , aldığıma pişman etmeyecek bir F/P ürünü arıyorum. Ortalama 24" civarında bir boyutu olmasını istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Viewsonic XG2401'in kutu içeriğinde DP kablo yok onu belirtmek isterim. Ayrıyeten o kabloyu almak zorundasınız. Bu arada ürün çok güzel ben de tavsiye ederim.

Bütçe belirtirseniz daha hızlı bir şekilde yardımcı olabiliriz.

Viewsonic XG2401'in kutu içeriğinde DP kablo yok onu belirtmek isterim. Ayrıyeten o kabloyu almak zorundasınız. Bu arada ürün çok güzel ben de tavsiye ederim.

KUTU İÇERİĞİ
LCD Display
Güç Kablosu
DisplayPort Kablosu
USB3.0 Kablosu
Hızlı başlangıç kılavuzu

Sitesinde böyle yazıyor acaba yeni mi eklediler?

KUTU İÇERİĞİ
LCD Display
Güç Kablosu
DisplayPort Kablosu
USB3.0 Kablosu
Hızlı başlangıç kılavuzu

Sitesinde böyle yazıyor acaba yeni mi eklediler?

Arkadaşım 6 ay önce hepsiburada üzerinden bu monitörü sipariş etmişti ve kutudan DP kablo çıkmamıştı. Dediğiniz gibi yeni eklenmiş olabilir ya da arkadaşımın kutu içeriği eksik gelmiş olabilir.

Bende 2080 var XL2411 de display port olmadığı için ve karttada DVI Dual Link olmadığı için 144hz de kullanamıyorum. Bu monitörden bende almayı düşünüyorum. 1200 e sattım en fazla üstüne koyabileceğim 200 250 o fiyata da 2k düzgün bir monitörde bulamam ikinci el ile uğraşmayıp 1450ye mediamarkt'da var alsam mı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…