1xcs Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 759 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #11 RetR0_Z dedi: Normal de kendi monitörümü önerecektim ama fiyatı uçmuş 4 5 bin olmuş ama şöyle bir monitör buldum Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24"inç Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 165HZ, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayar bence güzele benziyor zamanında birazcık bakmıştım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda monitor alacaktı bu monitorda listedeydi sanırım panelleri sıkıntılı olduğunu anlattı ama bilmiyorum.
RetR0_Z dedi: Normal de kendi monitörümü önerecektim ama fiyatı uçmuş 4 5 bin olmuş ama şöyle bir monitör buldum Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24"inç Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 165HZ, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayar bence güzele benziyor zamanında birazcık bakmıştım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda monitor alacaktı bu monitorda listedeydi sanırım panelleri sıkıntılı olduğunu anlattı ama bilmiyorum.
RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 22 Ekim 2022 #12 1xcs dedi: Arkadaşımda monitor alacaktı bu monitorda listedeydi sanırım panelleri sıkıntılı olduğunu anlattı ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir zamanında bakarken millet monitörün sorununu konuşuyordu ama tam hatırlamıyorum ama evet panellerinde sıkıntı olabilir.
1xcs dedi: Arkadaşımda monitor alacaktı bu monitorda listedeydi sanırım panelleri sıkıntılı olduğunu anlattı ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir zamanında bakarken millet monitörün sorununu konuşuyordu ama tam hatırlamıyorum ama evet panellerinde sıkıntı olabilir.
1xcs Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 759 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #13 RetR0_Z dedi: Olabilir zamanında bakarken millet monitörün sorununu konuşuyordu ama tam hatırlamıyorum ama evet panellerinde sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... IPS olan başka önerebileceğiniz başka var mıdır?
RetR0_Z dedi: Olabilir zamanında bakarken millet monitörün sorununu konuşuyordu ama tam hatırlamıyorum ama evet panellerinde sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... IPS olan başka önerebileceğiniz başka var mıdır?
RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 22 Ekim 2022 #14 1xcs dedi: IPS olan başka önerebileceğiniz başka var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bir tek kendi monitörüm var oda 4 5'e fırladı şimdiki monitörleri hiç bilmiyorum.
1xcs dedi: IPS olan başka önerebileceğiniz başka var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bir tek kendi monitörüm var oda 4 5'e fırladı şimdiki monitörleri hiç bilmiyorum.
1xcs Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 759 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #15 RetR0_Z dedi: Bir tek kendi monitörüm var oda 4 5'e fırladı şimdiki monitörleri hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
RetR0_Z dedi: Bir tek kendi monitörüm var oda 4 5'e fırladı şimdiki monitörleri hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.