Hocam 60 Hz yeterli, zaten Gtx 850m ile 60 Fps almak çok zor. Dizüstü bilgisayara monitör almanızın sebebi nedir? Eğer hasar yok ise monitör almanıza gerek yok.
Hocam 60 Hz yeterli, zaten Gtx 850m ile 60 Fps almak çok zor. Dizüstü bilgisayara monitör almanızın sebebi nedir? Eğer hasar yok ise monitör almanıza gerek yok.
17'' monitör küçük gelmeye başladı. Azar azar masaüstü pc'ye yöneleceğim. Ondada kullanırım diyorum.
GTx850m ile 60 fps rahat alıyorum.Hatta üstünü de.Örneğin GTA V'te
high ultrada 45-50 alıyorum. Mediuma çeksem daha da artar. H1z1'de 20-30 fps alıyordum. 8gb ram ve 500gb msata ssd ve 240gb sata3 ssd takviyesi ile high ultrada 70-80 alıyorum.
17'' monitör küçük gelmeye başladı. Azar azar masaüstü pc'ye yöneleceğim. Ondada kullanırım diyorum.
GTx850m ile 60 fps rahat alıyorum.Hatta üstünü de.Örneğin GTA V'te
high ultrada 45-50 alıyorum. Mediuma çeksem daha da artar. H1z1'de 20-30 fps alıyordum. 8gb ram ve 500gb msata ssd ve 240gb sata3 ssd takviyesi ile high ultrada 70-80 alıyorum.
XL2411Z'i aldıysanız çok doğru bir seçim olmuş. CS:GO'nun en iyi oyuncularının tercihi bu monitörden yana. Amaç CS:GO ve performanssa asla pişman olmazsın. Almadan önce ölü piksel testini yaptırdınız mı ?
XL2411Z'i aldıysanız çok doğru bir seçim olmuş. CS:GO'nun en iyi oyuncularının tercihi bu monitörden yana. Amaç CS:GO ve performanssa asla pişman olmazsın. Almadan önce ölü piksel testini yaptırdınız mı ?
O monitörü sipariş etmiştim. İptal etmek zorunda kaldım. Aynı zamanda otomobilime lastik almak zorunda kaldım. Sonuçta bütçe yarıya düştü. Ben de şu monitörü aldım: Asus VX248H 24" 1ms (Analog+DVI+2xHDMI) Full HD Led Monitör
Asus VX248H 24" 1ms (Analog+DVI+2xHDMI) Full HD Led Monitör Fiyatı
Ölü piksel çıkmadı. Oyun modunda renkler çok canlı ve tepki süresi mükemmel.Hdmı'dan bağladım. 60hz olduğundan fps 60'ın üstüne çıkınca yırtılmalar oluyor.Ancak çokta dert etmiyorum açıkçası. Şu an için gözlerim bayram etti diyebilirim.