S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 1 Temmuz 2020 #11 AOC modelinin GYSNC desteği yok. Ve MPRT 1 MS. Yani aralarında çok hız farkı var. Ve bu 144 HZ. Ama IPS AOC. Renk kalitesi daha iyi ASUS olandan.
AOC modelinin GYSNC desteği yok. Ve MPRT 1 MS. Yani aralarında çok hız farkı var. Ve bu 144 HZ. Ama IPS AOC. Renk kalitesi daha iyi ASUS olandan.
R Remind Me Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 31 1 Temmuz 2020 #12 Panel olaylarına baktım. Anladığım kadarıyla daha iyi bir oyun deneyimi için TN panel en uygun olanı.
Panel olaylarına baktım. Anladığım kadarıyla daha iyi bir oyun deneyimi için TN panel en uygun olanı.
Maedhros19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 1.005 Çözümler 1 1 Temmuz 2020 #13 Remind Me dedi: Panel olaylarına baktım. Anladığım kadarıyla daha iyi bir oyun deneyimi için TN panel en uygun olanı. Genişletmek için tıkla... Amacınız sadece CS tarzı online rekabetçi oyun oynamaksa kaliteli bir TN veya VA panel alın, IPS almayın. Hikayeli oyun da oynarım derseniz AOC IPS panel de alabilirsiniz.
Remind Me dedi: Panel olaylarına baktım. Anladığım kadarıyla daha iyi bir oyun deneyimi için TN panel en uygun olanı. Genişletmek için tıkla... Amacınız sadece CS tarzı online rekabetçi oyun oynamaksa kaliteli bir TN veya VA panel alın, IPS almayın. Hikayeli oyun da oynarım derseniz AOC IPS panel de alabilirsiniz.
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 1 Temmuz 2020 #14 AOC daha canlı görüntü kalitesi sunar. Sadece oyun için TN panel öneriliyor.
R Remind Me Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 31 2 Temmuz 2020 #15 Arkadaşlar konuyla ilgili fikirlerini belirtip beni bilgilendiren herkese teşekkür ederim.