Merhabalar, ben birkaç gün içinde oyuncu monitöru almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle HDMI girişli 144Hz ve 24-27 inç olur. Önerileriniz nedir? Mümkünse link ile beraber. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, ben birkaç gün içinde oyuncu monitöru almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle HDMI girişli 144Hz ve 24-27 inç olur. Önerileriniz nedir? Mümkünse link ile beraber. Şimdiden teşekkürler.
Onu alama bile hdmi takacağım içim maximum 120hz alabilirsin diyorsun özeti bumudur reis ve sana ekran kartını yazsam DisplayPort dediğin şey onda varmı söyler misin
GamePower GPR24C1MS144 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
GamePower GPR24C1MS144 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Günlerdir yaptığım araştırmalar ile aldığım bu monitör üzerinden sizlere yazıyorum. Herkese merhabalar. Forumda açılan bir sürü konu ve monitörün yeni çıkmış olması sebebiyle inceleme yazmaya karar verdim. Bu modelin Philips markasının ilk VA panel monitörü olduğunu sanıyorum. Yaklaşık 1 sene...