24.500 TL'ye i5 11400F sistem nasıldır?

orgmania

Centipat
Makaleler
1
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Programcı
Merhaba arkadaşlar. Sitede yeniyim umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Sistem özelliklerini fotoğrafta belirtiyorum. İnceleyip değerli yorumlarınızı yaparsanız çok memnun olurum. Sistem linkini aşağıya bırakıyorum. Sistemde değişiklik olarak birkaç parça ekledim. Fotoğraf son halidir.

Dosya Ekleri

• aaa.png
    aaa.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
@kowyas hocam merhaba mesajın için teşekkür ederim bu segmentte önerebileceğiniz bir sistem var mıdır ben toplamayla uğraşmak istemiyorum hazır sistem alacağım

Bu sistem daha iyi olur hocam. RAM'leri değiştirebilir ve ayrıyeten hava soğutma alabilirsiniz.

@Yunuss0 Merhaba Yunus hocam mesajın için çok teşekkür ederim sistem muazzam görünüyor ama bu sisteme sıvı soğutma olmadan verim almak zor gibi ve üzerine 2.5 K gibi bi fiyat eklemek lazım ben sistemleri karşılaştırıyorum şuan f/p olarak da bakabilir miyiz biraz ram ve ssd yükseltmesi yaptım gönderdiğiniz linktekine biraz daha bilgilendirir misiniz

Hocam sıvı soğutmaya gerek yok bu hava soğutma işinizi hayli hayli görecektir. RAM ve SSD yukseltmesi bütçe varsa yapılabilir. Hangi çözünürlükte oynamayı düşünüyorsunuz?

1080p çözünürlükte SSD 1TB yükseltme yaptım anakartını da yükselttim RAM'ler veagance yaptım şu an 25 bin TL bandına geldi

24800TL'ye geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı