Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 25 Mayıs 2024 #11 Paul Walkers dedi: Gofrik'ler neden bu kadar pahalı acaba? Markette 24 TL idi. Genişletmek için tıkla... Fıstık oranı (markette diğer ürünlere göre) yüksek. Megaton dedi: Full şeker yığını yemek isteyen alabilir. Genişletmek için tıkla... Asıl şeker yığını olanlar Ülker, Eti, Torku gibi markaların ürünleri. Manyak abur cubur sevdalısı olan beni bile soğuttular vasatlıkları yüzünden.
Paul Walkers dedi: Gofrik'ler neden bu kadar pahalı acaba? Markette 24 TL idi. Genişletmek için tıkla... Fıstık oranı (markette diğer ürünlere göre) yüksek. Megaton dedi: Full şeker yığını yemek isteyen alabilir. Genişletmek için tıkla... Asıl şeker yığını olanlar Ülker, Eti, Torku gibi markaların ürünleri. Manyak abur cubur sevdalısı olan beni bile soğuttular vasatlıkları yüzünden.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 25 Mayıs 2024 #12 Gofrik diğer ürünlere göre daha kaliteli bence. Tadı güzel. İndirim bitmiş, kaçırmasak iyiydi.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 25 Mayıs 2024 #13 Birhibile dedi: Şeker yığını olanlar Ülker, Eti, Torku gibi markaların ürünleri. Manyak abur cubur sevdalısı olan beni bile soğuttular vasatlıkları yüzünden. Genişletmek için tıkla... Diğerlerinden farklı yok, emin olabilirsin.
Birhibile dedi: Şeker yığını olanlar Ülker, Eti, Torku gibi markaların ürünleri. Manyak abur cubur sevdalısı olan beni bile soğuttular vasatlıkları yüzünden. Genişletmek için tıkla... Diğerlerinden farklı yok, emin olabilirsin.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 25 Mayıs 2024 #14 Bu çikolatanın tam olarak farkı ne? Hiç yemedim...