UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 23 Aralık 2023 #1 İyi Sosyaller, Bildiğiniz gibi Epic Games'in bugün ücretsiz olarak verdiği oyun "Fallout 3" oldu. Sizce yarın hangi oyun bedava olarak verilebilir? Epic Games'te oyunun teması şu şekilde yansıtılmış; Son düzenleme: 23 Aralık 2023
İyi Sosyaller, Bildiğiniz gibi Epic Games'in bugün ücretsiz olarak verdiği oyun "Fallout 3" oldu. Sizce yarın hangi oyun bedava olarak verilebilir? Epic Games'te oyunun teması şu şekilde yansıtılmış;
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.359 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 UlughBeg dedi: İyi Sosyaller, Bildiğiniz gibi Epic Games'in bugün ücretsiz olarak verdiği oyun "Fallout 3" oldu. Sizce yarın hangi oyun bedava olarak verilebilir? Epic Games'te oyunun teması şu şekilde yansıtılmış; Eki Görüntüle 2062503 Genişletmek için tıkla... Epic eli yükseltiyor sanki günden güne ben bu 17 günün birinde bir tane Assasin's Creed vereceğini tahmin ediyorum. Başka bir tahminim yok
UlughBeg dedi: İyi Sosyaller, Bildiğiniz gibi Epic Games'in bugün ücretsiz olarak verdiği oyun "Fallout 3" oldu. Sizce yarın hangi oyun bedava olarak verilebilir? Epic Games'te oyunun teması şu şekilde yansıtılmış; Eki Görüntüle 2062503 Genişletmek için tıkla... Epic eli yükseltiyor sanki günden güne ben bu 17 günün birinde bir tane Assasin's Creed vereceğini tahmin ediyorum. Başka bir tahminim yok
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.124 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 chaturanga dedi: Epic eli yükseltiyor sanki günden güne ben bu 17 günün birinde bir tane Assassin's Creed vereceğini tahmin ediyorum. Başka bir tahminim yok Genişletmek için tıkla... Hiç sanmıyorum ama umarım haklı çıkarsınız.
chaturanga dedi: Epic eli yükseltiyor sanki günden güne ben bu 17 günün birinde bir tane Assassin's Creed vereceğini tahmin ediyorum. Başka bir tahminim yok Genişletmek için tıkla... Hiç sanmıyorum ama umarım haklı çıkarsınız.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 23 Aralık 2023 #4 Rage 2 anımsattı. (Ama indirimdeymiş galiba indirimdekileri vermiyor.)
6 662022 Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 816 Çözümler 1 23 Aralık 2023 #5 Bence son günlere doğru epic games bomba bir oyun verebilir
A Ahmet Efe9272 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 23 Aralık 2023 #6 chaturanga dedi: Epic eli yükseltiyor sanki günden güne ben bu 17 günün birinde bir tane Assassin's Creed vereceğini tahmin ediyorum. Başka bir tahminim yok Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum Assassin's cred Valhalla falan verebilirler belki.
chaturanga dedi: Epic eli yükseltiyor sanki günden güne ben bu 17 günün birinde bir tane Assassin's Creed vereceğini tahmin ediyorum. Başka bir tahminim yok Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum Assassin's cred Valhalla falan verebilirler belki.
Cchi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 942 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #7 WHT dedi: Rage 2 anımsattı. (Ama indirimdeymiş galiba indirimdekileri vermiyor.) Genişletmek için tıkla... Fallout 3 indirimdeydi verdiler, öyle bir şey yok.
WHT dedi: Rage 2 anımsattı. (Ama indirimdeymiş galiba indirimdekileri vermiyor.) Genişletmek için tıkla... Fallout 3 indirimdeydi verdiler, öyle bir şey yok.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.359 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #8 nrywq4 dedi: Hiç sanmıyorum ama umarım haklı çıkarsınız. Genişletmek için tıkla... Verir hocam ne olacak ki, zaten 100 TL altında birkaç tane AC oyunu var şu anda Epic'te.
nrywq4 dedi: Hiç sanmıyorum ama umarım haklı çıkarsınız. Genişletmek için tıkla... Verir hocam ne olacak ki, zaten 100 TL altında birkaç tane AC oyunu var şu anda Epic'te.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 23 Aralık 2023 #9 662022 dedi: Bence son günlere doğru epic games bomba bir oyun verebilir Genişletmek için tıkla... Alright, alright, alright
662022 dedi: Bence son günlere doğru epic games bomba bir oyun verebilir Genişletmek için tıkla... Alright, alright, alright
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Aralık 2023 #10 Severed Steel olabileceği hakkında bir söylenti duydum. Renk olarak tamamen uyuyor diyebiliriz.