Epic Games 24 Aralık'ta vereceği oyun ne olabilir?

Şu aralar geçen seneki gibi tahmin yapılamıyor bence, bekleyip göreceğiz.

Geçen sene 3 tane sembol gösteriyordu hatırladığım maske susturuculu silah ve yanan para göstermişlerdi sonra Payday 2 çıkmıştı falan.

Geçen sene 3 tane sembol gösteriyordu hatırladığım maske susturuculu silah ve yanan para göstermişlerdi sonra Payday 2 çıkmıştı falan.

Artık sembol işi yok sanırsam. Dediğim gibi Fallout 3 ile sembollerin ilgisi yoktu fakat renkler birebir uyumluydu.

O hangi oyun oluyor?

Red Dead Redemption 2.

Artık sembol işi yok sanırsam. Dediğim gibi Fallout 3 ile sembollerin ilgisi yoktu fakat renkler birebir uyumluydu.

Red Dead Redemption 2.

Ondan korkuyorum zaten bir dahaki oyun NFS Heat olacak diye. Umarım Severed Steel'i tekrar falan verirler, mor renkli aklıma gelen oyunların hepsi var bende gerçi de NFS Heat verirlerse başka AAA oyun da gelmiyor demek.

Yılbaşında belki AAA oyun görürüz tahminimce Assasins Creed olur.

Ondan korkuyorum zaten bir dahaki oyun NFS Heat olacak diye. Umarım severed Steel'i tekrar falan verirler, mor renkli aklıma gelen oyunların hepsi var bende gerçi de NFS Heat verirlerse başka AAA oyun da gelmiyor demek.

Ben severed Steel düşünüyorum.

Epic Games, Fallout 3: Game of the Year Edition sürümünü vermiş bugün ama bu oyunu daha önceki yıllarda da ücretsiz olarak vermişti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…