24 Aylık Taahütten Caymak

MonsterEFE

Kilopat
Daha fazla  
Babam zamanında 24 aylık taahüt imzalamış, 12 Mbps internete 75 TL veriyoruz. Başka bir internet sağlayıcısına geçmek istediğimizde 1000 küsür TL cayma bedeli istiyorlar. Biraz araştırdım ve 1 yıldan daha uzun süre olan taahütlerde herhangi bir ceza ödemeden ayrılabiliyormuşuz. Peki nasıl ceza ödemeden ayrılabilirim? Babama söyledim Tüketici Hakem Heyetine başvurursak sorun çözülür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
24 Aylık taahhüt imzalamışsınız, kaç aydır kullanıyorsunuz?

Millenicom'a geçmeni tavsiye ederim üstad. 8 Aydır sorunsuz kullanıyorum. Üstelik taahhüt vermiyorsun paketleride uygun diyebilirim. Fiyat arttığında sorun yaşadığında ücret ödemeden vazgeçebiliyorsun.

Millenicom cayma bedelinin bir kısmında karşılıyor diye biliyorum.

Ayrıca referans kodu ile üye olursan hem sen hemde ben 1 ay hediye internet kazanıyoruz.
Millenicom arkadaşını getir kodu : 56315A76

Millenicom gerçekten çok iyi. Neredeyse 10 senedir (eskiden dopingti) kullanıyorum. Eskiden başka sağlayıcıdan geçenin taahhüt cayma bedelini de ödüyorlardı şimdi var mı bilmiyorum. Belki bir işine yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…