Wantheplorh
Decapat
Daha fazla
kasası çok kötü hocam hiç beğenemedim,diğerleri de baya artırıyor fiyatı keşke birkaç seçenek sunsalarmış
Bu daha iyi olur diye düşünüyorum 6 taksit ile 24 k oluyor.
Bütçe yetiyorsa üstteki hocamın önerdiği sistem daha iyi.
Kasası çok kötü hocam hiç beğenemedim, diğerleri de bayağı artırıyor fiyatı keşke birkaç seçenek sunsalarmış.
benımkıler neden alınmaz hangi parçalar kötü ? en fazla 24bin verebilirim siz 25binlik sistem önermişsiniz ki taksitle daha da artar...Senin attigin sistemler asla alinmaz, haberin olsun. Benim attigima 1K ekleyip hem AM5, hem DDR5 hem de islemci farkina degecektir.
Benımkıler neden alınmaz hangi parçalar kötü? En fazla 24bin verebilirim siz 25binlik sistem önermişsiniz ki taksitle daha da artar...
aslında ilk rtx4060lı sistemlere bakmıştım bazı şeylerden kısıp ,bir forumda 4060ın o kadar da iyi olmadığını 3060Tİ'nin daha iyi olduğunu söyleyenler olmuştu 4060ti mi almalıyım illa ?3060 Ti bu fiyata olmaz. Bari 4060 sistem alin 4060 Ti bile olmuyorsa.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Aslında ilk RTX4060'lı sistemlere bakmıştım bazı şeylerden kısıp, bir forumda 4060'ın o kadar da iyi olmadığını 3060 Ti'nin daha iyi olduğunu söyleyenler olmuştu 4060 Ti mi almalıyım illa?