24 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
24 K

AyaZx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Xiaomi'nin 14 t prosunu almayi istiyorum fakat internette yazilan cizilenlere baktigimda bataryasi cabuk bitiyormus, isiniyormus ve ayni zamanda Hyper OS sikintiliymis. Bu telefonu almak istiyorum ama ayni zamanda iPhone 15 Pro 14 Pro Max gibi alternatiflerim var. Hangilerini almalıyım veya baska önereceğiniz var mı? Yurt dışı alacağım bütçe en fazla 24 k

Merhaba. Xiaomi'nin 14 t prosunu almayi istiyorum fakat internette yazilan cizilenlere baktigimda bataryasi cabuk bitiyormus, isiniyormus ve ayni zamanda Hyper OS sikintiliymis. Bu telefonu almak istiyorum ama ayni zamanda iPhone 15 Pro 14 Pro Max gibi alternatiflerim var. Hangilerini almalıyım veya baska önereceğiniz var mı? Yurt dışı alacağım bütçe en fazla 24 k
15 pro veya 14 pro alabiliyorsaniz tabii ki o ikisinden birisi ama bataryalari biraz zayiftir, alternatif olarak s23 ultra veya s24 ultra onerebilirim.

Selam, Xiaomi tarafından düşünürsen 13 Ultra modelini önerebilirim o fiyata. Samsungsda ise S23 Ultra var. Birinin kaydı 4000 birinin 1000TL. Eğer küçük telefon isterseniz Xiaomi 14 alabilirsiniz.

IPhone'u yurt dışı almanı tavsiye etmem kayıt edilmiyor Max 8 ay sonra satarsın.

Size önerim, Xiaomi 14T Pro olacaktır. Nedeni ise oldukça basit. Eğer kullanım amacınız kamera ise, bu telefondan kesinlikle pişman olmazsınız. Ben de inceledim ve telefonu elime alıp denedim. Kamera konusunda, iPhone 16 ve Samsung S24 Ultra’dan daha iyi bir performans sunduğunu düşünüyorum. HyperOS hakkında kronik bir sorun duymadım, ancak batarya maalesef kullanılan anakart nedeniyle biraz yetersiz kalıyor. Yine de bir günü rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Batarya açısından iPhone 16 veya S24 Ultra gibi amiral gemisi telefonlarla yarışmıyor, fakat arkadaşımın söylediğine göre, gün sonunda %15-16 civarında şarj kalıyormuş. Telefonu da orada incelemiştim. Bu fiyat aralığında en yüksek performanslı telefon diyebilirim. S24 Ultra 10 aylık bir telefon ve iPhone 16 bu paraya alınamayacak bir seçenek. Uzun vadeli kullanım açısından Xiaomi 14T Pro en iyi seçim olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı