24 GB RAM, 16 GB kullanılabilir gözüküyor

kaphtans

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 16GB ve 8GB olmak üzere toplam 24 GB RAM bulunuyor.

8 GB RAM kullanıyordum, 3 gün önce 16 GB RAM satın aldım ve bilgisayarıma taktım, bilgisayar açılmadı. Daha doğrusu; kasaya güç giderken Monitör, Klavye ve Mouse'a erişim gitmiyordu. Kabloları çıkarttım, yaklaşık 8-9 saat bekledim ve tekrar takıp çalıştırdım, çalıştı. Hemen BIOS üzerinden ayarları yaptım, Profile 1'i seçtim ve bilgisayarım 24 GB RAM olarak tanımlandı. 2 Gün sorunsuz kullandım ve dün akşam 3 kez Mavi ekran yedim. ''Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor.''

Bilgisayarı kullanmaya devam ettim, işim bittiğinde kapattım. Bugün 13:00 saatinde uyandım ve bilgisayarı açmayı denedim, Monitör, Klavye ve Mouse'a erişim gitmedi. Kasanın kablolarını çıkarttım, 8 GB RAM'i silgi yardımıyla temizledim. (16 GB RAM zaten yeni olduğundan dolayı gerek duymadım.) Tekrardan kasaya takıp bilgisayarı çalıştırdım. Bilgisayar şu anda 16 GB olarak gözüküyor, 8'i okumuyor. Slotta bir sıkıntı - temassızlık olabileceğini düşünüyorum fakat sizlerden de fikrinizi duymak istiyorum.

CL değerleri MHz değerleri farklı RAM'ler mi tercih ettiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…