XboxBonobo Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 4 2 Ağustos 2022 #11 xXenom dedi: İkinci el mi toplayacaksın? Eğer sıfır düşünüyorsan 3070 veya 3070 Ti olmasını öneririm ve toplamadan önce muhakkak konu açmalısın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı hariç sıfır. LuciFeriaNx dedi: Kontrol ettim. 2021 Ocak ayında satın almışım ürünü. O zamandan beri her gün aralıksız kullanıyorum. Oyun ve sinema ağırlıklı olarak. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz modeli düşünüyorum. LuciFeriaNx dedi: Kontrol ettim. 2021 Ocak ayında satın almışım ürünü. O zamandan beri her gün aralıksız kullanıyorum. Oyun ve sinema ağırlıklı olarak. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz modeli düşünüyorum.
xXenom dedi: İkinci el mi toplayacaksın? Eğer sıfır düşünüyorsan 3070 veya 3070 Ti olmasını öneririm ve toplamadan önce muhakkak konu açmalısın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı hariç sıfır. LuciFeriaNx dedi: Kontrol ettim. 2021 Ocak ayında satın almışım ürünü. O zamandan beri her gün aralıksız kullanıyorum. Oyun ve sinema ağırlıklı olarak. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz modeli düşünüyorum. LuciFeriaNx dedi: Kontrol ettim. 2021 Ocak ayında satın almışım ürünü. O zamandan beri her gün aralıksız kullanıyorum. Oyun ve sinema ağırlıklı olarak. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz modeli düşünüyorum.
LuciFeriaNx Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.594 Çözümler 23 2 Ağustos 2022 #12 XboxBonobo dedi: Sizin dediğiniz modeli düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım sorunsuz ve keyifli şekilde kullanırsınız. Alırsanız şimdiden hayırlı olsun diyeyim
XboxBonobo dedi: Sizin dediğiniz modeli düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım sorunsuz ve keyifli şekilde kullanırsınız. Alırsanız şimdiden hayırlı olsun diyeyim