24 inç 2K IPS panel monitör önerisi

sukrubilgicc

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

24 inc 2K monitore ihtiyacım var fakat acemiliğimden kaynaklı doğru karar veremiyorum. IPS panel al dediler ve 240Hz bir şeye ihtiyacım var, bulamadım. Sizden öneri rica ediyorum.

24" ve 1440p çözünürlükte çok bir seçeneğiniz yok. Seçenek artırmak için 27" tercih etmeniz gerekecektir. Dip not olarak yazıyorum.

Çok teşekkür ederim münkünse asus marka bir öneride bulunabilirmisiniz

Çok teşekkür ederim münkünse asus marka bir öneride bulunabilirmisiniz

24" ve 1440p çözünürlükte çok bir seçeneğiniz yok. Seçenek artırmak için 27" tercih etmeniz gerekecektir. Dip not olarak yazıyorum.
İlginiz için çok teşekkür ederim ama 24 istiyorum

Köklü bir marka. Rahatca kullanirsin.
Peki çok teşekkür ederim

Köklü bir marka. Rahatca kullanirsin.
Hocam muhtemelen aoc monitörü alıcam fakat son bir sorum var sistemim amd 7 9800x3d işlemci olucak ve ekran kartım düşük olabilir 4060 felan çünkü bütcem yetersiz monitör 300 hz alacagım ekran kartı 4060 felan zorlarsam belki 5060 cıkabilir bu monitör ile ekran kartı arasında bir sorun cıkmaz dimi acemiyim sorun yaşamamak adına soruyorum 300 hz monitör sağlam ekran kartı ister gibi bir olay varmı ?

Son düzenleme:
İfadeler: kxy

Rekabetci oyunlarda sorun cikmaz ancak ozrllikle hikayeli oyunlarda VRAM hatasi yasarsin, cokca grafik dusurmen ve optimize ayarlar kullanman gerekir. 9060XT 16GB icin zorlamanı oneririm. Gerekirse islemciyi 7800x3D al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…