Kendime 2K oyun oynanabilecek bir sistem topladım. 27 inc monitör bana büyük geliyor. İnternette bazı 24inc 2K modeller var. 24 inc 2K bir monitör alınır mı? Yoksa 27 inc ile Valorant, CS gibi oyunlar oynanır mı?
27 inç bir monitör almanı tavsiye ederim bende 2k sistem kullanıyorum ve ilk başta monitörüm büyük geliyordu ama bir iki güne alışıyorsun bundan sonrada 24 inç küçük kalmaya başlıyor ayrıca 24 inç fps tarzı oyunlar için tercih edilirken 27 inç fps ve hikayeli oyunlar için daha iyi performans vericektir.Kendime 2K oyun oynanabilecek bir sistem topladım. 27 inc monitör bana büyük geliyor. İnternette bazı 24inc 2K modeller var. 24 inc 2K bir monitör alınır mı? Yoksa 27 inc ile Valorant, CS gibi oyunlar oynanır mı?
Hiç rahatsız olmuyorum hatta oynaması daha rahat oluyor alıştıktan sonra örnek olarak cs2 oynuyorum ve çoğunlukla takımımı taşıyorum ilk bir kaç gün yabancılık çekebilirsin ama alışınca normalin o olucak.Hocam FPS oyunları oynarken rahatsız oluyor musununz yoksa alıştıktan sonra normal mi geliyor.
CS2 oynarken 1080p'yeni alıyormusunuz yoksa 2K mı yonuyorsunuz.Hiç rahatsız olmuyorum hatta oynaması daha rahat oluyor alıştıktan sonra örnek olarak CS2 oynuyorum ve çoğunlukla takımımı taşıyorum ilk birkaç gün yabancılık çekebilirsin ama alışınca normalin o olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.