24 inç 2K monitör önerisi

Makaleler
2
27 inç altı 2K monitör aramaktayım. Temiz bulabilirsem ikinci elde bakabilirim. 27 inç almayı düşünmüyorum. Önerilere açığım. 27 inç önerecekler de seçenek bırakırsa sevinirim bütçe 10K civarı.

Panelin arka led aydınlatmaları nasıl? Overdrive modunu kullanabiliyor musun gecikme değerleri uygun mu? Renklerin keskinliği nasıl?
Arka led aydınlatması dediğin yeri anlamadım arkasında ışık yok. Overdrive modunu denemek için açtım şimdi zaten standartı oldukça iyi pek bir fark hissetmedim açıkçası. Renk konusuna gelirsek, renkler harika. İlk aldığımda beni ilk mest edende renkler oldu. Ghosting yok.

24-25 olsa tamam da 27 inç çok geliyor bana yapamıyorum. 2K geçmek istiyorum bir yandan piyasada istediğim monitör yok.

24-25 olsa tamam da 27 inç çok geliyor bana yapamıyorum. 2K geçmek istiyorum bir yandan piyasada istediğim monitör yok.
Monitör 1 kol mesafemde duruyor beni rahatsız etmiyor açıkçası. Zaten iade edebiliyorsun hepsiburada'dan al büyük gelirse iade edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…