24 inç ile 27 inç kaç FPS fark eder?

Guap00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar size merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum 24 inç ile 27 inç arasında kaç FPS fark olur?

Hocam ben 24 ile 27 arasında 500 TL fark olunca 27 aliyim bari dedim FPS de oynayacagım hikayede oynayacagım spor oyunuda oynayacagım çok fark etmez değil mi?

Fark etmez. Ama 24 öneririm. 27 bana çok büyük geliyor. Ayrıca pikseller de sayılabiliyor 24 inç monitöre göre

Fark etmez. Ama 24 öneririm. 27 bana çok büyük geliyor. Ayrıca pikseller de sayılabiliyor 24 inç monitöre göre.

Ya vallahi hocam sizin kadar bilgili olmadığım için 27 almıştım aralarında çok fazla fiyat farkı olmadığı için pişman olur muyum sizce arada çok fazla boyut farkı yok gibi 24 ile.

Ya vallahi hocam sizin kadar bilgili olmadığım için 27 almıştım aralarında çok fazla fiyat farkı olmadığı için pişman olur muyum sizce arada çok fazla boyut farkı yok gibi 24 ile.

Deneyip görürsünüz hocam. Siz büyük seviyorsunuzdur orasını bilemem. Sizin hoşunuza gidebilir yani geniş monitor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…