24 inc IPS monitör önerisi

MSI al geç satıcı da sağlam.

Hocam MSI HDMI kablo geliyormuş DP göre kalite gecikme vs yapar mı aslında BenQ hoşuma gitti ileride satarsam kolay alıcısı olur mu MSI mi alayım pek tercih edeni görmedim BenQ

MSI olanın 2K versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum.

24inç ekrana 2k gerek yok bence. 1k ile 2k arasındaki fark 27inç ve üstünde hissedilmeye başlar. Onun yerine panel kalitesi daha ön planda olmalı.

24inç ekrana 2K gerek yok bence. 1K ile 2K arasındaki fark 27inç ve üstünde hissedilmeye başlar. Onun yerine panel kalitesi daha ön planda olmalı.

Aslında BenQ hoşuma gitti ama öneren pek görmedim satarken kolay satabilir miyim yoksa MSI olanı mı alayım

Aslında BenQ hoşuma gitti ama öneren pek görmedim satarken kolay satabilir miyim yoksa MSI olanı mı alayım
MSI alırsanız satarken rahat satarsınız. Tercih seviyesi yüksek.

Peki BenQ ile farkları neler aynı oyunu 2 monitörle denesek akıcılık vs farkı olacak mı?

Parlaklık değerlerine bakın. Aynı ise hiçbir fark olmaz. Yani gözle hissedemezsiniz.
Fark istiyorsanız led yada oled panel alacaksınız. Ozaman farkı görürsünüz.

Parlaklık değerlerine bakın. Aynı ise hiçbir fark olmaz. Yani gözle hissedemezsiniz.
Fark istiyorsanız LED'ya da OLED panel alacaksınız. O zaman farkı görürsünüz.

BenQ hoparlörü var 350 MSI 300 parlaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…