24 inç küçük mü?

Daha fazla  
Monitör alacağım. Normalde biraz daha bekleyio ASUS VG27vq alacaktım ama 82 PPI değeri ile rahatsız eder gibi. O yüzden şu anda G24F-2 alacağım. Şu anda 21.5 inçlik bir monitör kullanıyorum. Sizce 24 inç küçük mü? 21.5 inç ile büyük bir fark olur mu? Yoksa bekleyip 27 inç mi alayım? Ekran kartım RX 6600.

27 inç büyük bence. 24 ideal.

Size kalmış. İkisi de gayet yeterli. Videolarına bakıp karar vermek lazım.

Videolardan anlaşılmıyor hocam. Ben 27 inç küçük olur 32 mi alsam demiştim. Eve 27 inç gelince 24 inç mi alsam acaba diye düşünmüştüm.

Size kalmış. İkisi de gayet yeterli. Videolarına bakıp karar vermek lazım.

Vatana falan da gittim de, vatan Yalova şubesi sağ olsun. Yan yana 27 inç 1080p ve 2K monitör vardı. PPI değerine bakmak istedim. 240p görüntü vermişler bütün monitörlere. Bari OSD'den bir şey anlarım dedim ikisinde de 1080p 50Hz ayarlanmış.

Size kalmış ama 27 büyük diyenlere aldanmayın (Ekran boyutu olarak konuşuyorum PPI değil). 24 kullanıyorum ve 27 olsa diyorum.

Bu arada herkes PPI'dan bahsetmiş ama uygun bakma mesafesinde 27 sorun çıkarmaması lazım?

27 inç pikselleşmeye neden oluyor diyenlere aldanma, sağ olsun onlar yüzünden 24 inç aldık hala 27 inç hayali kuruyoruz. 27 inç kullanan arkadaşlarımın hiçbirinde bu sorun yok ve oyunlar çok daha iyi gözüküyor. 24 inç küçük olmasa da zamanla gözün alışınca küçük geliyor. 27 inç öneririm.

27 inç büyük bence. 24 ideal.

Videolardan anlaşılmıyor hocam. Ben 27 inç küçük olur 32 mi alsam demiştim. Eve 27 inç gelince 24 inç mi alsam acaba diye düşünmüştüm.
Video derken, boy farklarına bakmak lazım. 1080p 32 inç zaten kör eder. Fps için 24 gayet ideal. Dizi veya film izleyecekse 27 inç düşünülebilir. Arada pek boy farkı yok bana göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı