Merhaba. Daha çok rekabetçi oyunlar(CS2 gibi) için kullanılacak minimum 144 Hertz olan bir monitör arıyorum. Bütçem maksimum 5000 TL. Kullandığım dizüstü bilgisayarın DP çıkışı yok bu yüzden HDMI ile kullanacağım. Ve bazı monitörler HDMI ile 120 Hertz veriyor. Buna uygun monitör tavsiyesi verebilir misiniz?
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Tavsiye ederim. Yeni aldım ben de çok güzel bir monitör.
AOC 24G4Xe modelini kullanıyorum HDMI ile bağlayınca 180Hz veriyor, ancak ekran kartı olarak UHD'ye bağlanıyor, bende bu yüzden Type-C to HDMI dönüştürücü ile bağlıyorum orada ise 120Hz oluyor. Durum biraz karışık. O sorunu da özel çözünürlük ekleyerek çözdüm.
AOC 24G4Xe modelini kullanıyorum HDMI ile bağlayınca 180Hz veriyor, ancak ekran kartı olarak UHD'ye bağlanıyor, bende bu yüzden Type-C to HDMI dönüştürücü ile bağlıyorum orada ise 120Hz oluyor. Durum biraz karışık. O sorunu da özel çözünürlük ekleyerek çözdüm.
Benim deneyimlediğim kadar evet, birkaç konuya da göz attım benzer şeyler vardı, ama UHD olmasına rağmen Valorant'ta UHD daha fazla ve stabil FPS veriyordu.